Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:59 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prins de poliţişti în timp ce transporta combustibilul furat

ro

11 Jan, 2012 15:44 1027 Marime text

Prins de poliţişti în timp ce transporta combustibilul furat

      
Lucrătorii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române – Direcţia de Poliţie Transporturi, în cooperare cu lucrători de poliţie din cadrul Serviciului de Investigaţii şi Protecţie Internă Constanţa, au identificat în data de 08.01.2012 pe V. I., de 44 ani, din Eforie Sud, angajat al unei societăţi comerciale din Grecia cu Sucursală în România, în timp ce încerca să scoată din Portul Constanţa, cu o autoutilitară, cantitatea de aproximativ 130 litri motorină.
Întreaga cantitate de produs petrolier a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor alături de mijlocul de transport identificat.
În continuare poliţiştii au desfăşurat  activităţi specifice în colaborare cu Poliţia de Frontieră, reprezentanţi ai Autorităţii Navale Române şi cu lucrători  din cadrul Biroului Vamal Constanţa Sud Agigea, efectuând un control la bordul a două nave aflate sub pavilion Grecia, aparţinând societăţii la care suspectul este angajat, acostate în dana 97 a Portului Constanţa.
Cu această ocazie au mai fost identificaţi 20 de recipienţi din plastic, conţinând 375 litri de produs petrolier.
 Totodată, a fost identificat un recipient din material plastic cu capacitatea de 60 de litri, în care se afla o instaţie artizanală de pompare, formată dintr-o pompă, un furtun şi două cabluri de alimentare la sursă de curent, toate aceste bunuri fiind de asemenea ridicate în vederea continuării cercetărilor.
Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal fiind cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă asimilată.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii