Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:43 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii din Medgidia au folosit armamentul din dotare pentru a aplana un conflict stradal

ro

24 Oct, 2012 16:55 999 Marime text

                             Nr. 85465 din 24 octombrie 2012  

      
Poliţiştii din Medgidia au folosit armamentul din dotare pentru a aplana un conflict stradal

Şapte persoane au fost reţinute de poliţişti şi vor fi prezentate magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice

          La data de 23 octombrie a.c., ora 17.48, poliţiştii din Medgidia au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe strada Fundătura Viilor, din municipiul Medgidia, are loc un scandal între mai multe persoane.
          Patrula de siguranţă publică deplasată cu operativitate la faţa locului a identificat două grupuri de persoane formate din I. Baeram, de 41 de ani, I. Sunai, de 29 de ani şi I. Geilan, de 24 de ani, şi Ş. Chemal pe de o parte, şi S. Amet, de 36 de ani, M. Chemal, de 46 de ani şi S. Chenan, de 29 de ani, M. Gian, de 33 de ani şi A. Lupu, de 42 de ani, pe de altă parte, toţi din municipiul Medgidia.
          Pentru aplanarea scandalului poliţiştii au folosit armamentul din dotare, fiind executate 9 focuri de armă în plan vertical, fără a fi rănită vreo persoană, fapt ce a condus la dispersarea scandalagiilor.
          Pe parcursul verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că, între cei în cauză, pe fondul consumului de băuturi alcoolice a izbucnit un conflict spontan, combatanţii lovindu-se reciproc cu pietre şi obiecte contondente.
         În urma incidentului 3 persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, două rămânând internate la S.C.J.U. Constanţa.
          Şapte dinte persoanele implicate în altercaţie au fost conduse la sediul unităţii de poliţie pentru cercetări, faţă de acestea luându-se măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentate procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia în vederea sesizării instanţei de judecată cu propunere de luare a măsurii arestării preventive.
          Cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt, în cauză efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii