Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:25 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Politistii au reusit prinderea in flagrant a doi tineri care detineau asupra lor 200 g hasis

ro

30 Apr, 2010 15:42 1240 Marime text

Poliţiştii au reuşit prinderea în flagrant a doi tineri care deţineau asupra lor 200 g haşiş
 
Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, acţionând în baza Planului de Măsuri privind combaterea traficului de droguri în perioada premergătoare minivacanţei de 1 Mai, au depistat în flagrant, într-un mijloc de transport persoane pe ruta Spania – Romania, pe I. GEORGE, de 26 de ani şi pe O. VALENTIN, de 24 de ani, ambii din Constanţa, care deţineau în mod ilicit în bagajele personale, cantitatea de 200 g haşiş.
 
 În urma cercetărilor efectuate poliţiştii au stabilit faptul că cei doi suspecţi au cumpărat drogurile din localitatea Valencia – Spania, cu scopul de a-l comercializa în România, în perioada minivacanţei de 1 Mai pentru a obţine un profit consistent.

Pe numele suspecţilor s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi introducere în ţară de droguri de risc, fapte prevăzute şi sancţionate de Legea 143/2000,  cu pedepse de la 3 ani la 20 de ani.
Cercetările continuă de către procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanţa cu suspecţii în stare de libertate.
   
Imagini de la această acţiune pot fi preluate de pe site-ul www.politiaromana.ro sau de pe link-ul http://dl.transfer.ro/DROGURI_CONSTANTA-transfer_ro-30apr-690fa1760.avi

  COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii