Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:42 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

OPERATIUNEA „PARADIS” -Captura politistilor antidrog constanteni 4,4 kg HASIS

ro

05 Jun, 2009 20:03 1399 Marime text

OPERAŢIUNEA „PARADIS”
              Captura poliţiştilor antidrog constănţeni: 4,4 KG. HAŞIŞ

          La data de 01/02.06.2009, în jurul orei 0030, poliţiştii antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, sub coordonarea procurorului Serviciului Constanţa al D.I.I.C.O.T.  au surprins în flagrant, în municipiul Mangalia, pe M. MIHAI MARIAN, de 19 ani şi pe Ş. CONSTANTIN, de 22 de ani, ambii din Mangalia, care deţineau în mod ilicit în vederea vânzării cantitatea de aproximativ 1,4 kg. rezină de cannabis (haşiş), pentru care au pretins suma de 6.500 euro.
 Cercetările au continuat în vederea identificării întregii reţele de traficanţi şi destrămarea acesteia, fapt pentru care, în data de 02.06.2009, în jurul orei 600, a fost surprins în flagrant de către poliţişti P. MARIAN BOGDAN,  de 23 de ani, din Mangalia, care deţinea în mod ilicit cantitatea de aproximativ 3 kg. rezină de cannabis(haşiş).
 Deasemenea, în urma efectuării percheziţiilor domiciliare autorizate de către Tribunalul Constanţa, la domiciliile lui M. MIHAI MARIAN şi P. MARIAN BOGDAN, au mai fost  găsite 15 grame rezină de cannabis (haşiş) la primul şi 100 grame rezină de cannabis(haşiş) în garajul locuinţei lui  PAIMSCHI.
 În operaţiunea codificată „PARADIS”, activitatea infracţională a suspecţilor a fost documentată timp de  aproximativ 3 luni de zile.
Împotriva suspecţilor a fost luată măsura întocmirii unui dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, faptă prev. şi ped. de art. 2 alin 1 din Legea 143/2000 şi prevăzută cu pedepse cuprinse între 3 şi 15 ani şi interzicerea unor drepturi.
 M. MIHAI MARIAN şi P. MARIAN BOGDAN sunt cercetaţi în continuare în stare de arest preventiv pe o perioadă de 29 zile, iar Ş. CONSTANTIN este cercetat în stare de libertate.
Imagini de la acest caz pot fi preluate de la Biroul de Presă al I.P.J. Constanţa

                                        COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii