Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:11 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intalnire intre administratorii caselor de schimb valutar si politistii constanteni, pe tema prevenirii talhariilor si furturilor

ro

26 Jul, 2010 20:26 674 Marime text

Întâlnire între administratorii caselor de schimb valutar şi poliţiştii constănţeni, pe tema prevenirii tâlhăriilor şi furturilor

În perioada februarie-noiembrie 2010, poliţiştii constănţeni implementează Programul de Prevenire a Furturilor din Locuinţe, Societăţi Comerciale şi a Furturilor de Animale al cărui scop vizează reducerea riscului de victimizare în cazul infracţiunilor de furt.

Unul dintre obiectivele principale ale Programului îl reprezintă  „pregătirea antiinfracţională a reprezentanţilor societăţilor comerciale de pe raza judeţului Constanţa, în perioada martie-septembrie 2010”.

În sprijinul acestor societăţi comerciale, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, prin Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, Serviciul de Ordine Publică, Serviciul de Intervenţie Rapidă, a organizat săptămâna trecută o întâlnire cu reprezentanţii caselor de schimb valutar de pe raza judeţului Constanţa.

Cu această ocazie, poliţiştii au insistat asupra necesităţii respectării cu stricteţe a normelor legale privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor.
Întrucât un rol deosebit de important în prevenirea furturilor şi tâlhăriilor revine angajaţilor, administratorii caselor de schimb valutar au fost sfătuiţi să organizeze întâlniri cu personalul propriu pe această temă.

Angajaţii trebuie să fie foarte vigilenţi cu privire la persoanele suspecte şi la încercările acestora de a-i înşela, să adopte un comportament prudent atât în timpul programului de lucru, dar , mai ales,  înainte de a deschide sau închide unitatea, să permită accesul în incintă doar persoanelor autorizate.

         COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii