Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:21 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doua persoane au fost retinute pentru proxenetism dupa ce s-a stabilit ca doua minore practicau prostitutia in beneficiul acestora

ro

29 Jul, 2010 16:02 900 Marime text

Două persoane au fost reţinute pentru proxenetism după ce s-a stabilit că două minore practicau prostituţia în beneficiul acestora

 În data de 28.07.2010,  poliţiştii Secţiei 5 în colaborare cu lucrătorii D.G.I.P.I., poliţişti din cadrul I.G.P.R. - Direcţia Investigaţii Criminale şi sub coordonarea directă a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au organizat trei percheziţii domiciliare pe raza municipiilor Constanţa şi Bucureşti.

În urma acestei acţiuni două minore de 14, respectiv 15 ani, au fost surprinse în flagrant, în timp ce racolaseră un client pentru a întreţine raporturi sexuale cu acesta, într-o cameră de hotel din staţiunea Mamaia, contra sumei de 800 lei. O parte din această sumă de bani (700 lei) a ajuns, printr-un intermediar, la domiciliul soţilor A. SUNAI, de 27 de ani şi A. LARISA, de 20 de ani, din Constanţa, unde, cu ocazia realizării unei percheziţii, a fost găsit şi actul de identitate al uneia dintre minore. Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat faptul că cele două minore practicau  prostituţia în beneficiul celor doi soţi.

 Concomitent cu acţiunea de prindere în flagrant a celor patru, s-au efectuat încă două percheziţii domiciliare, în Constanţa, la domiciliul lui B. Dan Costel cât şi în Bucureşti, unde acesta a plasat pentru practicarea prostituţiei o altă minoră, care anterior a practicat prostituţia şi în Constanţa. În urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit faptul că, în ultima perioadă, aceasta racola clienţi prin intermediul unui anunţ matrimonial postat pe internet. Minora a fost condusă la Constanţa, în baza unui mandat de aducere, fiind cercetată în prezent în stare de libertate pentru săvîrşirea infracţiunii de prostituţie.
 B. Dan Costel a fost preluat pentru cercetări, într-o altă cauză, de către lucrători din cadrul D.I.I.C.O.T. Neamţ.
 
 Pe numele celor doi soţi au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 ore, fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism. Cei doi au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Constanţa, iar în cursul zilei de astăzi, 29 iulie a.c., urmând să fie prezentaţi Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă.

COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii