Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:42 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cercetaţi pentru contrabandă

ro

18 Feb, 2011 18:34 784 Marime text
Şase persoane suspectate de evaziune fiscală şi contrabandă cu ţigări au fost depistate de poliţiştii constănţeni / În urma descinderlori efectuate la locuinţele acestora au fost descoperite 34.020 ţigarete netimbrate sau cu banderole străine.

Acţionând în baza Programului Antifraudă, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor, cu sprijinul de specialitate al ofiţerii D.G.I.P.I., însoţiţi de luptători S.I.A.S. Constanţa, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au identificat şi destructurat o grupare infracţională specializată în contrabanda cu ţigări ce acţiona pe raza municipiului Constanţa.

Astfel, la data de 17 februarie a.c., au fost efectuate două percheziţii domiciliare, ce au vizat identificarea persoanelor suspectate că se ocupă cu depozitarea şi comercializarea ilegală de ţigarete şi băuturi alcoolice netimbrate sau cu banderole de marcare străine.

În urma percheziţiilor domiciliare efectuate, au fost identificate 34.020 de ţigarete (1701 pachete), de diverse mărci, care nu purtau timbre de marcaj, sau purtau banderole de marcaj din Republica Moldova, Ucraina şi Rusia.

Cercetările continuă faţă de S. Lale, de 35 de ani, S. Baiazid, de 28 de ani, S. Geilan, de 33 de ani, S. Givan, de 31 ani, S. Orhan, de 30 de ani şi I. Redivan, de 35 de ani, toţi din Constanţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală şi contrabandă.

COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii