Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:40 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cercetat de poliţiştii Secţiei 6 Rurală Cernavodă, pentru agresarea fratelui

ro

02 Apr, 2012 18:15 840 Marime text

85060 din 02 aprilie 2012

BULETIN DE PRESĂ

În ultimele 24 de ore, poliţiştii constănţeni au organizat 7 acţiuni, fiind aplicate 26 sancţiuni în valoare totală de 6.920 lei.

Cercetat de poliţiştii Secţiei 6 Rurală Cernavodă, pentru agresarea fratelui

 La data de 01.04.2012, ora  9.50,  lucrătorii Secţiei 6 Poliţie Rurală Cernavodă, au fost sesizaţi  despre izbucnirea unui scandal în curtea unui localnic din Satu Nou.
     Deplasaţi cu operativitate la adresa indicată, poliţiştii au stabilit că în cursul aceleiaşi zile,  L. Mihai, de 55 ani, a mers în vizită la fratele său L. Vasile, de 44 ani din aceeaşi localitate, unde pe fondul unor neîntelegeri ( vânzare de fier vechi din curtea părintească) şi a consumului de băuturi alcoolice, au avut o altrecaţie în urma căreia L. Vasile  a suferit  mai multe leziuni, fiind transportat la Spitalul Municipal Medgidia, unde a rămas internat cu diagnosticul,, traumatism toracic prin agresiune”.
    Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 6 Rurală Cernavodă, faţă de L. Mihai, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,, lovire sau alte violenţe,,.

Depistaţi de poliţiştii Secţiei 2, având asupra lor, componente sustrase de la autoturisme

    În noaptea de 01/02.04.2012, poliţiştii Secţiei 2, au oprit pentru legitimare pe aleea Hortensiei, doi bărbaţi de 43 şi 44 de ani, asupra lor fiind găsite 2 embleme auto, a căror provenienţă, aceştia nu au putut-o justifica.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit cei doi au sustras prin demontare emblemele, cu puţin timp înaintea depistării, de la două autoturisme parcate pe aleea Cişmelei, respectiv pe aleea Hortensiei.
     Cercetările sunt continuate de lucrătorii Secţiei 2 cu suspecţii în stare de libertate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii