Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:22 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ Constanţa - 30.07.2012

ro

30 Jul, 2012 17:24 1043 Marime text

85.293  din 30 iulie 2012


BULETIN DE PRESĂ

În ultimele 24 de ore, poliţiştii constănţeni au organizat la nivelul judeţului 4 acţiuni, fiind aplicate 18 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 5.300 lei.

Depistat de poliţiştii din Costineşti, cu telefonul sustras asupra sa

 La data de 29.07.2012, ora 11.00, poliţiştii din Costineşti au fost sesizaţi de către o turistă, cazată la o pensiune privată, despre faptul că în timp ce aceasta se afla în baie, persoane necunoscute, profitând de faptul că uşa camerei era deschisă, au pătruns în interior de unde i-au sustras un telefon mobil, prejudiciul fiind de aproximativ 450 lei.
Demarând investigaţiile, o patrulă mixtă de siguranţă publică formată din poliţist şi jandarm a depistat un bărbat de 30 ani, din Medgidia, suspect de comiterea faptei, în urma controlului corporal, asupra sa fiind găsit telefonul reclamat ca fiind sustras.
Acestuia i s-a întocmit dosar penal, fiind cercetat în stare de libertate pentru furt calificat.

Doi tâlhari au fost prinşi în flagrant de către poliţiştii din Staţiunea Mamaia

La data de 30 iulie, ora 02.50, o patrulă mixtă de siguranţă publică formată dintr-un poliţist din cadrul Biroului de Poliţie pentru Staţiunea Mamaia, şi un jandarm a prins în flagrant un bărbat, de 35 ani, din Poarta Albă, care folosind violenţa a deposedat-o de poşetă, pe o tânără în vârstă de 20 ani, din Ploieşti.
În fapt, acesta împreună cu un alt tânăr, au acostat-o pe tânără în timp ce se afla singură pe plaja din dreptul unui hotel amplasat în zona centrală a staţiunii Mamaia şi folosind violenţa au deposedat-o de poşeta în care se aflau două telefoane mobile şi mai multe obiecte de uz personal .
În urma investigaţiilor poliţiştii au l-au identificat şi depistat şi pe celălalt participant la comiterea faptei, un tânăr de 20 ani, din sat Nazarcea, comuna Poarta Albă, ambii urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie
 
ACTIVITATEA RUTIERĂ

În ultimele 24 de ore poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi de prevenire, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate, fiind aplicate de către aceştia 80 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 23.000 lei.
 
      Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea a trei accidente.

La data de 29 iulie a.c.,ora 19.30, în judeţul Constanţa, G. Emil de 40 ani, din Brăila, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus un autoturism pe DC85 dinspre Vadu către Corbu şi ajungând la km. 24 nu a adaptat viteza într-o curbă, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto şi a pasagerului acestuia.

La data de 29 iulie a.c.,ora 21.10, în municipiul Constanţa, H. Maria Adriana de 22 ani, din Constanţa, a condus un autoturim pe strada Poporului şi ajungând la intersecţie cu strada Secerişului nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar fiind condus de C. Florentina, de 28 ani.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a celor două conducătoare auto.

La data de 29 iulie a.c., ora 21.30, în judeţul Constanţa, G. Marius de 34 ani, din localitatea Nisipari, a condus un autoturism pe DN2A dinspre Constanţa către  Ovidiu şi ajungând la km. 202 a surprins şi accidentat grav pe D. Doru de 53 ani, care s-a angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis şi fără să se asigure.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii