Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:03 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ Constanţa 29.01.2012

ro

29 Jan, 2012 15:52 1193 Marime text

În ultimele 24 de ore poliţiştii constănţeni au organizat 4 acţiuni, dintre care una pe linie de investigaţii criminale şi 3 acţiuni pe linie de ordine publică, fiind aplicate 9 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 1.640 lei.

Prinşi în flagrant de poliţiştii din Mamaia
În data de 28.01.2012, ora 17.30, lucrătorii  Biroului de Poliţie pentru Staţiunea Mamaia i-au depistat pe O. Daniel, de 43 ani, din comuna Străoane, judeţul Vrancea şi pe G. Marian, de 41 ani, din Tulcea, având asupra lor mai multe bunuri a căror provenienţă nu au putut-o justifica.
Din investigaţii, oamenii legii au stabilit că cei doi, au sustras prin demontare, profile din aluminiu de la ferestrele şi uşile unei terase de pe raza staţiunii, terasă ce nu funcţionează pe timpul iernii.
Valoarea prejudiciului cauzat este de aproximativ 2.500 lei.
Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a acestora, totodată, fiindu-le întocmit dosar penal pentru furt calificat.

Minor cercetat de poliţiştii Secţiei 2 pentru furt

 În data de 28.01.2012, ora 16.15, poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi de către angajaţii unui magazin situat în cartierul Tomis Nord, despre  faptul că  au reţinut o persoana care a sustras din magazin doua portofele din piele, în valoare totală de 50 lei.
         Un echipaj din cadrul Secţiei 2 deplasat la faţa locului l-a identificat pe suspect ca fiind un minor, în vârstă de 14 ani, din comuna Valu Lui Traian, prejudiciul  în valoare de  50 lei fiind recuperat.
         Acestuia i s-a întocmit dosar penal, fiind cercetat în stare de libertate.

Constănţean cercetat de poliţiştii Secţiei 2 pentru furt

  De asemenea, în jurul orei 16.30, poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi de către şeful echipei de pază a unui supermarket constănţean, că a reţinut o persoană care a sustras dintr-un magazinul alimentar, mai multe pungi de cafea.
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului l-au identificat pe suspect ca fiind N. Laurentiu, de 44 ani, din Constanţa, prejudiciul  fiind recuperat în totalitate.
        Totodată, oamenii legii i-au întocmit acestuia dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, fiind cercetat în stare de libertate.

Identificaţi de poliţiştii Secţiei 3 Rurală, în doar câteva ore de la comiterea furtului

          La data de 28.01.2012, ora 16.00, poliţiştii Secţiei 3 Rurale Mangalia, au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 60 ani, din sat Cotu Văii, comuna Albesti, despre furtul mai multor materiale, dintr-o locuinţă aflată în construcţie, precum şi despre distrugerea unei părţi a tavanului.
          Deplasaţi cu operativitate la adresa indicată, poliţiştii au stabilit că suspecţii au pătruns printr-o bucată ce lipsea din acoperişul aflat deasupra intrării în locuinţă, iar din interior i-au sustras părţii vătămate 4 suluri de vată minerală şi o chiuvetă, în valoare totală de 500 lei.
        În urma investigaţiilor, poliţiştii au identificat patru bărbaţi, din satul Cotu Văii, suspecţi de comiterea furtului, aceştia fiind cercetaţi în stare de libertate, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii