Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ Constanta 24.02.2012

ro

24 Feb, 2012 18:10 1021 Marime text

85004 din 24 februarie 2012

BULETIN DE PRESĂ

În ultimele 24 de ore, poliţiştii constănţeni au organizat 8 acţiuni, fiind aplicate 100 sancţiuni în valoare totală de 26.340 lei.

În ceea ce priveşte faptele antisociale, în ultimele 24 de ore, poliţiştii au fost sesizaţi şi au constatat 9 evenimente.

Suspect de furt, identificat de poliţiştii din Mangalia în scurt timp de la sesizare

       La data de 23.02.2012 poliţiştii din Mangalia au fost sesizaţi despre faptul că, în noaptea de 22/23.02.2012, persoane necunoscute au pătruns în două magazii aflate în curtea unui imobil, de unde au sustras mai multe obiecte metalice, valoarea prejudiciului cauzat fiind de 500 lei.
În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat ca suspect de comiterea furtului, un tânăr de 33 ani, din Iaşi, stabilit fără forme legale în Mangalia, totodată fiind recuperat în totalitate şi prejudiciul cauzat.
Cercetările continuă cu suspectul în stare de libertate, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Prinşi de poliţiştii Secţiei 5 cu schela în spinare

La data de 23.02.2012, ora 19.15, poliţiştii Secţiei 5 au depistat doi bărbaţi , de 19, respectiv 40 ani, care transportau componente de schelă metalică, pe Strada Vârful cu Dor, componente a căror provenienţă nu au putut-o justifica.
În urma cercetărilor s-a stabilit că cei doi lucrau fără forme legale în cadrul unei societăţi comerciale din Constanţa, de unde au sustras componentele unei schele metalice, în greutate totală de 40 kg., cu intenţia de a le a le valorifica la un centru de colectare a fierului vechi.
Suspecţii sunt cercetaţi în stare de libertate pentru furt calificat.

             Cercetat de lucrătorii Secţiei 9 Poliţie Rurală Chirnogeni în stare de libertate

La data de 23.02.2012, ora 09.00, lucrătorii Secţiei 9 Poliţie Rurală Chirnogeni au prins în flagrant un bărbat, de 30, din localitatea Tătaru, în timp spărgea cu ajutorul unor unelte, 5 jgheaburi ale unui sistem de irigaţii situat în extravilanul localităţii Tătaru, în vederea valorificării fierului din acestea.
            Suspectului i s-a întocmit dosar penal, fiind cercetat în stare de libertate pentru furt.

Suspect de comiterea unui furt din locuinţă, identificat de poliţiştii constănţeni

    La data de 23.02.2012, ora 12:00, lucrătorii Biroului de Investigaţii Criminale, din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa au depistat un tânăr, de 22 ani, din Constanţa, suspect de comiterea unui furt dintr-o locuinţă situată la parterul unui bloc de pe aleea Egretei, din Constanţa, faptă comisă în data de 10/11.09.2011.
 Prejudiciul în valoare de 2100 lei a fost recuperat în proporţie de 30%, cercetarile fiind continuate cu suspectul în stare de libertate.

 În ultimele 24 de ore poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi de prevenire, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate, fiind aplicate de către aceştia 353 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 59.100 lei.

Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea a patru accidente.

La data de 23 februarie a.c., ora 10.30, în municipiul Constanţa, B. KENAN, de 31 ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe strada Soveja şi din cauza neasigurării la schimbarea direcţiei de mers către dreapta, a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar în acceaşi direcţie de mers.
În urma impactului dintre autoturisme, cel de-al doilea, a fost proiectat în afara părţii carosabile, unde a lovit doi pomi şi s-a răsturnat, rezultand vătămarea corporală a conducătorului auto şi a doi pasageri.

La data de 23 februarie a.c., ora 12.00, în judeţul Constanţa, Z. GHEORGHE, de 56 ani, din Iaşi, a condus un autoturism pe DN3, în localitatea Ciocarlia de Jos şi ajungând la marcajul pietonal din dreptul şcolii, a surprins şi accidentat uşor pe minora M. SEVER, de 12 ani, care s-a angajat în traversarea părţii carosabile pe marcajul pietonal.

La data de 23 februarie a.c., ora 15.00, în municipiul Constanţa,  B. SILVIA, de 44 ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe strada Merişor şi ajungând la intersecţie cu strada Baba Novac din cauza nerespectării semnificaţiei indicatorului „OPRIRE”, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, fiind condus de M. CĂTĂLIN, de 28 ani, din Constanţa.
Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a  minorei M.C.Ş., de 3 ani pasageră în cel de-al doilea autoturism.

La data de 23 februarie a.c., ora 20.00, în municipiul Constanţa,  O. ALIN DANIEL, de 29 ani, din localitatea Mihail Kogălniceanu, a condus un autoturism pe strada Poporului şi ajungând în zona unui marcaj pietonal a surprins şi accidentat uşor pe B.VASILE, de 43 ani, care s-a angajat în traversarea părţii carosabile pe marcajul pietonal.

  În ceea ce priveşte faptele antisociale, la nivelul Serviciului Rutier Constanţa a fost constatată o infracţiune la regimul circulaţiei.

La data de 23 februarie a.c., ora 17.00, în judeţul Constanţa, a fost depistat I. ION, de 55 ani, din localitatea Lumina, conducând un autoturism pe DN2A, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv 0,50 mgl alcool pur în aerul expirat.
    Celui în cauză i s-a întocmit dosar de cerecetare penală.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii