Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ Constanţa - 18.03.2013

ro

18 Mar, 2013 11:53 835 Marime text
421.154 din 18 martie 2013

BULETIN DE PRESĂ

În ultimele 24 de ore la nivelul judeţului poliţiştii constănţeni, au organizat 8 acţiuni, fiind aplicate 27 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 7.450 lei.

INFRACŢIUNI JUDICIARE

La data de 17 martie a.c., poliţiştii din Techirghiol i-au depistat pe Z. Alexandru Dumitru, de 22 de ani, C. Alexandru, de 22 de ani şi B. Laurenţiu, de 23 de ani, toţi din localitate, suspectaţi de furtul a 500 kg de fier fasonat de pe terenul ce aparţine unui localnic.
Din verificările efectuate poliţiştii au stabilit că în noaptea de 13/14.03.2013, persoanele în cauză, prin înlăturarea gardului ce împrejmuieşte terenul părţii vătămate, au pătruns în interior, de unde au sustras cantitatea de 500 kg fier fasonat, pe care au transportat-o cu un autoturism, valorificând-o la un centru de achiziţionare deşeurilor feroase. Prejudiciul cauzat în valoare de 1.600 lei a fost recuperat şi predat părţii vătămate.
Cercetările sunt continuate de către poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu suspecţii în stare de libertate.

La data de 17 martie a.c., ora 14.15, poliţiştii din Hârşova i-au depistat în flagrant pe B.G.M., de 17 ani, D. Ionuţ, de 19 ani şi Ş. R., de 14 ani, toţi din oraşul Hîrşova, în timp ce sustrăgeau mai multe obiecte metalice în cantitate totală de 140 kg, din incinta unei societăţi comerciale de pe raza oraşului. Prejudiciul în valoare de 150 lei a fost recuperat în totalitate şi predat societăţii vătămate.
Cercetările sunt continuate de către poliţişti, cu suspecţii în stare de libertate, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora.

La data de 17 martie a.c., poliţiştii Secţiei 4 Constanţa i-au prezentat pe M. Osman, de 26 de ani, S. Emer, de 18 ani şi T. Sorin, de 32 de ani, instanţei, magistraţii dispunând măsura arestării preventive pentru 15 zile, ulterior cele trei persoane fiind introduse in Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, din cadrul I.P.J. Constanţa.
Cei trei sunt suspectaţi de săvârşirea a două furturi de obiecte metalice, printre care şi două porţi metalice, fapte comise la data de 16 martie a.c., din curţile a două imobile de pe raza de competenţă a Secţiei 4 Poliţie. Prejudiciul a fost recuperat şi predat părţilor vătămate.

ACTIVITATEA RUTIERĂ

În ultimele 24 de ore poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi de prevenire, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate, fiind aplicate 274 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 43.500 lei.

Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea a cinci accidente soldate cu victime.

La data de 17 martie a.c., ora 14.20, în localitatea Valu lui Traian, P. Nicuşor, de 23 ani, a condus un moped pe strada Vlască şi din cauza neatenţiei în conducere a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a răsturnat pe carosabil. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui P. Adrian, de 19 ani, pasager pe moped.

La data de 17 martie a.c., ora 14.30, în judeţul Constanţa, I. Constantin, de 38 ani, a condus un autoturism pe DN22C dinspre Constanţa către Cernavodă şi ajungând în afara localităţii Castelu, din cauza neatenţiei în conducere a pierdut controlul asupra direcţiei într-o curbă la stanga şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto.

La data de 17 martie a.c., ora 01.00, V. Romeo, a condus un autoturism, pe DJ225, dinspre localitatea Târguşor către localitatea Mireasa şi în zona Km 36, surprinde şi accidentează pe I. Constantin Iulian şi pe G. Violeta Florentina, care se aflau pe partea carosabilă lângă un autoturism, oprit în banda sensului către localitatea Mireasa, pentru a i se remedia o defecţiune. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui I. Constantin Iulian şi G. Violeta Florentina.

La data de 17 martie a.c., ora 21.40, R. Cristinel, a condus o autoutilitară, pe DN 39 dinspre Constanţa către Agigea şi ajungând la sensul giratoriu aflat la intersecţie cu A2 acesta se răstoarnă în sensul giratoriu. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului autoutilitarei.

La data de 17 martie a.c., I. Mihai-Eugen, de 38 de ani, din Cernavodă, a condus un autoturism, pe strada Ing. Anghel Saligny, din oraşul Cernavodă şi datorită neatenţiei şi pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a intrat în coliziune cu un autoturism, care era parcat. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului autoturismului şi a ocupantului locului faţă dreapta în auto.

În ceea ce priveşte faptele antisociale, au fost constatate două infracţiuni la regimul circulaţiei.

La data de 17 martie a.c., ora 05.00, în municipiul Constanţa, a fost depistat B. Cătălin, de 28 ani, din localitate, conducând un autoturism pe bulevardul Tomis, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Poliţiştii Secţiei 1 Rurală cercetează în stare de libertate pe B. Petre Ion, de 24 de ani, care a condus un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii