Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:44 21 07 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ Constanţa 12.02.2012

ro

12 Feb, 2012 16:51 696 Marime text

În ultimele 24 de ore, poliţiştii constănţeni au organizat 7 acţiuni, dintre care 4 pe linie de ordine publică şi 3 pe linie de investigaţii criminale, fiind aplicate 24 sancţiuni în valoare totală de 5.150 lei.

În ceea ce priveşte faptele antisociale, în ultimele 24 de ore, poliţiştii au fost sesizaţi şi au constatat 3 evenimente.

Prinşi de poliţiştii Secţiei 1, în timp ce încercau să sustragă balustrada din inox

În data de 11.02.2012, ora 16.30, poliţişti din cadrul Secţiei 1 l-au depistat pe  D. ALEXANDRU FLORIN, de 23 ani din comuna Lumina, care împreună cu alţi doi minori de 11, respectiv 13 ani, încerau să sustragă balustrada din inox, din faţa punctului de lucru, al unei societăţi comerciale, amplasat pe bulevardul Mamaia.
Celor trei le-a fost întocmit dosar penal, fiind cercetaţi în stare de libertate pentru tentativă la furt calificat.

Depistaţi de poliţiştii Secţiei 9 Rurală, în scurt timp de la sesizare

       În data de 10.02.2012, ora 10.00,  poliţiştii Secţiei 9 Rurală Topraisar, au fost sesizaţi de către un bărbat, care deţine o locuinţă în comunaTopraisar, despre faptul că, în perioada 08-10.02.2012, persoane necunoscute, au pătruns în curtea locuinţei sale şi dintr-o anexă au sutras 36 iepuri, rasă belgiana şi 2 gâşte, iar dintr-o magazie mai multe bunuri.
       În urma investigaţiilor efectuate, oamenii legii i-au identificat pe C. Aurel Anton, de 26 ani şi pe S. Nicolae, de 38 ani, ambii din localitate, suspecţi de comiterea furtului, recuperând totodată şi 90 % din valoarea prejudiciului.
Celor doi le-a fost întocmit dosar penal, fiind cercetaţi în stare de libertate pentru furt calificat.

Arestat pentru ultraj asupra unui poliţist

În data de 10.02.2012, ora 20.10, lucrătorii Secţiei 9 Poliţie Rurală au fost sesizaţi de către o tânără în vârstă de 20 ani, din localitatea Pelinu, comuna Comana, cu privire la faptul că, fostul concubin Ş. Florin., din localitatea Negru Vodă, a pătruns în imobilul său, iar prin violenţă şi ameninţare l-a luat din locuinţă pe minorul N. F, în vârstă de 1 an şi 7 luni, cu care a plecat în localitatea Negru Vodă.
Poliţiştii au stabilit că tânăra a trăit în concubinaj cu  Ş. FLORIN, în locuinţa părinţilor lui, din localitatea Negru Vodă, iar acesta îl avea pe minorul de 1 an şi 7 luni dintr-o altă relaţie.
Cei doi s-au despărţit în urmă cu două săptămâni, iar tânăra s-a mutat împreună cu copilul, în localitatea Pelinu, la părinţii săi.
În data de 10.02.2012, ora 19.45, numitul Ş. FLORIN însoţit de IONUŢ D., au pătruns în locuinţa părinţilor tinerei, Ş. FLORIN l-a bruscat pe tatăl ei şi prin ameninţări, l-au luat de pe pat pe minor, au urcat în autoturismul aparţinând lui D. IONUŢ, deplasându-se în localitatea Negru Vodă .
Echipa operativă s-a deplasat la domiciliul acestuia din Negru Vodă, ocazie cu care, la vederea poliţiştilor, Ş. FLORIN a devenit violent, i-a ameninţat pe oamenii legii, aplicându-i unui agent de poliţie o lovitură cu capul, în zona feţei, provocându-i fractură de piramidă nazală.
Acesta a fost imobilizat şi condus la sediul Poliţiei Oraş Negru Vodă în vederea continuării cercetărilor, minorul fiind predat mamei.
Celor doi suspecţi le-a fost întocmit dosar penal pentru ultraj, violare de domiciliu şi lipsire de libertate în mod ilegal, iar în data de 11.02.2012, faţă de Ş. Florin s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, ulterior, Judecătoria Mangalia a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 29 de zile.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii