Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ 20.08.2010

ro

20 Aug, 2010 18:57 1519 Marime text

Buletin de presă

În ultimele 24 de ore poliţiştii constănţeni au desfăşurat activităţi de prevenire, constatare, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate.
În ceea ce priveşte faptele antisociale înregistrate în ultimele 24 de ore pe raza judeţului, au fost sesizate la poliţie 24 evenimente, din care 12 evenimente împotriva avutului privat, 2 evenimente la regimul circulaţiei rutiere şi 10 evenimente de altă natură.

Ø Prinşi la scurt timp după sustragerea unei poşete de pe plajă

În ziua de 19.08.2010, ora 18:00, în urma unei sesizări primite, poliţiştii din staţiunea Mamaia au identificat şi depistat pe plaja din nordul staţiunii, pe A. Sebastian Cătălin, de 22 de ani, din Ineu, jud.Arad şi pe C. Ştefan de 22 de ani, din oraş Lupeni, judeţul Hunedoara, care au sustras de pe un cearşaf lăsat nesupravegheat, o geantă de damă ce conţinea mai multe bunuri, aparţinând unei tinere din Constanţa.
Celor în cauză li s-a întocmit dosar penal, fiind cercetaţi în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Ø Accident rutier grav

În data de 20.08.2010, în jurul orei 06.00, T. GABRIEL a condus un autoturism marca Dacia, pe D.N.2A, dinspre Hîrşsova către Constanţa şi ajungând la km 165+450m, din cauza neatenţiei în conducere, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu un autotractor cu semiremorcă, condus regulamentar de B. Eleonard Emagin, dinspre Constanţa către Hîrşova.
   În urma impactului, conducătorul autoturismului Dacia, T. GABRIEL de 35 de ani, cât şi ocupantul locului stânga spate R. Emilian de 56 ani, ambii din municipiul Câmpulung, judeţul Argeş, au decedat.
           Totodată, ocupantul locului dreapta faţă al aceluiaşi autoturism,  C. Vasile de 70 de ani, din Campulung, judeţul Arges, a fost rănit uşor .
            Poliţiştii rutieri efectuează cecetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte ale producerii accidentului.

Ø Infracţiune la regimul circulaţiei rutiere

În noaptea de 19.08.2010, ora 04:00, poliţiştii rutieri din Constanţa au depistat în trafic, pe bulevardul Mamaia, pe R. Anamaria de 25 de ani, din Constanţa, conducând un autoturism, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
În cauză  s-a întocmit dosar penal.

Ø Căzut de la înălţime
        
În data de 19.08.2010, în jurul orei 05:00, poliţiştii din Cogealac au fost sesizaţi despre faptul că, B. Nicolae Elvis de 35 de ani, din Constanţa, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a aplecat peste balustrada terasei discotecii din localitate şi a căzut în gol de la o înălţime de 3 m. Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru acordarea de îngrijiri medicale.

 COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii