Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:41 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ 20.01.2010

ro

20 Jan, 2010 15:15 731 Marime text

Buletin de presă

În ultimele 24 de ore poliţiştii constănţeni au desfăşurat activităţi de prevenire, constatare, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate.
În ceea ce priveşte faptele antisociale înregistrate în ultimele 24 de ore pe raza judeţului, au fost sesizate la poliţie 29 evenimente, din care 12 evenimente împotriva avutului privat, 2 evenimente la regimul circulaţiei rutiere şi 15 evenimente de altă natură.

Ø Tineri cercetaţi pentru furturi din auto
 Poliţiştii din Hărşova cercetează în stare de libertate pe A. Geandarica, de 19 ani şi pe A. Asan ,de 18 ani, ambii din localitate, care, în ziua de 19.01.2010, ora 19.15, au fost surprinşi în flagrant în timp ce sustrăgeau doi acumulatori auto şi un radio-casetofon auto din interiorul a două autoturisme ce se aflau parcate pe strada Plantelor din Hărşova.
 Echipajul format din doi poliţişti şi un jandarm i-au condus pe cei doi suspecţi la sediul Poliţiei Hărşova, acestora fiindu-le întocmite dosare penale pentru săvărşirea infracţiunii de furt calificat.

Ø Tănăr găsit spănzurat într-o magazie din satul Dunăreni
În seara de 19.01.2010, în jurul orei 21.00, poliţiştii din Aliman au fost sesizaţi despre faptul că un tănăr a fost găsit decedat într-o magazie din satul Dunăreni. Echipajul de poliţie ce s-a deplasat la faţa locului a constatat că I. Neluţu Florin, de 19 ani, se spănzurase de o grindă într-o magazie a locuinţei mamei sale.
Pe cadavru nu s-au constatat urme de violenţă, urmănd a fi transportat la Morga Medgidia pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.

COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii