Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:43 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ 14.01.2010

ro

14 Jan, 2010 16:36 771 Marime text

Buletin de presă

În ultimele 24 de ore poliţiştii constănţeni au desfăşurat activităţi de prevenire, constatare, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate.
În ceea ce priveşte faptele antisociale înregistrate în ultimele 24 de ore pe raza judeţului, au fost sesizate la poliţie 20 evenimente, din care 8 evenimente împotriva avutului privat, 5 evenimente la regimul circulaţiei rutiere şi 7 evenimente de altă natură.

Ø Dosar penal pentru furt calificat
În data de 13.01.2009, ora 17:50, echipa de siguranţă publică formată dintr-un agent de poliţie din cadrul Secţiei 2 şi un jandarm din cadrul au depistat pe A. STERE CĂTĂLIN, de 19 ani, din Constanţa, care în aceeaşi zi i-a sustras un telefon mobil lui O. Laurenţiu,
 În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că cei doi s-au întâlnit pe strada Mircea cel Bătrân, în urma unui anunţ dat pe internet de către O. Laurenţiu care oferea spre vânzare un telefon mobil. Profitând de neatenţia vânzătorului A. Stere a fugit cu telefonul mobil. Prejudiciul în valoare de 700 lei a fost recuperat şi predat părţii vătămate. Cel în cauză este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Ø Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere
Poliţiştii Serviciului Rutier cercetează în stare de libertate pe G. George, de 22 de ani, din localitatea Perieţi, judeţul Ialomiţa, care a fost depistat în trafic în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Poliţiştii Serviciului Rutier cercetează în stare de libertate pe G. Neculai, de 41 de ani, din Agigea, care a fost depistat în trafic în timp ce conducea un autoturism având permisul de conducere suspendat din data de 07.01.2010. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Poliţiştii din Medgidia cercetează în stare de libertate pe I. Gabi, de 38 de ani, din Cuza Vodă, care în ziua de 13.01.2010 a fost depistat în trafic în timp ce conducea pe drumurile publice un autoturism neînmatriculat şi fără a  poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Poliţiştii din Cernavodă cercetează în stare de libertate pe D. Ionel, de 40 de ani, din Mircea-Vodă, care în seara de 13.01.2010 a fost depistat în trafic în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice fiind sub influenţa băuturilor alcoolice ( 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat ). În cauză s-a întocmit dosar penal.
 
Poliţiştii din Valu lui Traian cercetează în stare de libertate pe G. Claudiu, de 23 de ani, din localitate care în noaptea de 12/13.01.2010 a fost depistat în trafic în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice fiind sub influenţa băuturilor alcoolice ( 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat ). În cauză s-a întocmit dosar penal.

COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii