Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:43 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ 11.01.2012

ro

11 Jan, 2012 14:57 751 Marime text

           În ceea ce priveşte faptele antisociale înregistrate în ultimele 24 de ore pe raza judeţului au fost sesizate la poliţie 7 evenimente.

În data de 10.01.2012, ora 15.30  lucrătorii Secţiei 7 Poliţie Rurală au  prins  în flagrant  patru tineri cu vârste cuprinse între 23 şi 30 de ani, toţi din localitatea Vulturu judeţ Constanţa, în timp ce sustrageau dintr-un canal de irigaţii şase bucăţi metalice în greutate de aproximativ  620 kg .
Întreaga cantitate urma să fie transportată de către aceştia cu ajutorul a două atelaje hipo.   
În aceeaşi dată, ora 15.12, lucrătorii Secţiei 8 Poliţie Rurală au fost sesizaţi telefonic cu privire la faptul că trei persoane sustrag componente metalice de pe un şantier de pe raza localităţii Dervent.
Deplasaţi cu operativitate la locul indicat, poliţiştii au surprins trei tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 19 ani, care la vederea oamenilor legii au abandonat uneltele şi obiectele metalice, au fugit pe câmp, fiind imobilizaţi la marginea satului Bugeac.
Pe numele suspecţilor, poliţiştii au întocmit dosare penale pentru furt calificat, prejudiciul urmând a fi stabilit de către unităţile păgubite.

În data de 10.01.2012, un lucrător din cadrul Poliţiei oraş Năvodari, aflat în timpul liber, l-a depistat pe raza localităţii pe C. GEORGIAN-IONUT, de 20 ani, din aceeaşi localitate, posesor al M.E.P.I. nr.1261/2011, emis de catre Judecătoria Constanţa.
  Cel în cauză era dat în urmărire naţională, având de executat 4 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

  În ultimele 24 de ore poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi de prevenire, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate, aplicând 308 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 37.350 lei.

Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea a trei accidente.

La data de 10 ianuarie a.c., ora 14.30, în judeţul Constanţa,  C. D., de 38 ani, din comuna Cogealac, a condus un autoturism pe DN22 dinspre Tulcea către Constanţa şi ajungînd la km.268, într-o curbă la stînga, nu a adaptat viteza, a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.
    În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătotrului auto, a pasagerului dreapta spate şi decesul pasagerului dreapta faţă .

La data de 10 ianuarie a.c., ora 11.00, în municipiul Constanţa, I. IULIAN, de 22 ani, din localitate, a condus un autoturism pe strada Ştefan cel Mare şi la efectuarea manevrei de mers înapoi a accidentat uşor pe D. M., de 76 ani, din Constanţa, care s-a angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis şi fără să se asigure.

 La data de 10 ianuarie a.c., ora 21.30, în municipiul Constanţa, U. GEORGIAN RĂZVAN, de 24 ani, din Mangalia, a condus un autoturism pe Şoseaua Mangaliei şi ajungînd în zona complexului  Billa, a accidentat uşor pe T. NICULAE, de 54 ani, din Constanţa, care aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, s-a angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis şi fără să se asigure.

În ceea ce priveşte faptele antisociale înregistrate la nivelul Serviciului Rutier Constanţa au fost constatate două infracţiuni la regimul circulaţiei.

La data de 10 ianuarie a.c., ora 23.50, în municipiul Constanţa, L. MIHAI, de 21 ani, din localitate, a condus un autoturism pe Şoseaua Mangaliei avînd dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.
    La data de 10 ianuarie a.c., ora 19.20, în municipiul Constanţa, C. CIPRIAN, de 21 ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehivule.
   Celor în cauză li s-au întocmit dosare de cerecetare penală.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii