Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:21 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ 07.04.2010

ro

07 Apr, 2010 14:40 769 Marime text

Buletin de presă

În ultimele 24 de ore poliţiştii constănţeni au desfăşurat activităţi de prevenire, constatare, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate.
În ceea ce priveşte faptele antisociale înregistrate în ultimele 24 de ore pe raza judeţului, au fost sesizate la poliţie 14 evenimente, din care 3 evenimente împotriva avutului privat, 2 evenimente la regimul circulaţiei rutiere şi 9 evenimente de altă natură.

Ø Flagrant la prostituţie
Poliţiştii Secţiei 2 cercetează în stare de libertate pe S. C., de 15 ani, din Constanţa, întrucât a fost depistată în flagrant în timp ce întreţinea raporturi sexuale orale cu cu un bărbat contra sumei de 30 lei. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Ø Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere
Poliţiştii Serviciului Rutier cercetează în stare de libertate pe C. Valentin, de 22 de ani, din Constanţa, întrucât a condus un autoturism pe drumurile publice având o alcoolemie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Poliţiştii din Medgidia cercetează în stare de libertate pe B. Ion, de 52 de ani, din localitate întrucât a condus un autoturism neînmatriculat pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule şi având o alcoolemie de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal.

COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii