Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa - 29.07.2009

ro

29 Jul, 2009 16:30 493 Marime text

BULETIN DE PRESĂ

În ultimele 24 de ore poliţiştii constănţeni au desfăşurat activităţi de prevenire, constatare, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate.
   În ceea ce priveşte faptele antisociale înregistrate în ultimele 24 de ore pe raza judeţului, au fost sesizate la poliţie 16 evenimente, din care 6 evenimente împotriva avutului privat, un eveniment la regimul circulaţiei rutiere şi 9 evenimente de altă natură.

Ø Depistaţi în flagrant având asupra lor bunurile sustrase dintr-un rucsac de pe plaja din Vama Veche
Poliţiştii din Limanu cercetează în stare de libertate pe B. Richard, de 24 ani şi pe S. Mădălin, de 19 ani, întrucât, în data de 28.07.2009, au fost depistaţi de un echipaj din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanţa având asupra lor un card de memorie, un colector pentru canal memorie, un modem şi un stik de memorie, bunuri a căror provenienţă nu au putut-o justifica.
 În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că bunurile au fost sustrase dintr-un rucsac de pe plaja din Vama Veche, bunurile aparţinând lui L. ADRIAN EMIL, de 22 de ani, din Timişoara şi lui S. GABRIEL, de 39 de ani, din Bucureşti. Prejudiciul, în valoare de 750 lei, a fost recuperat şi predat părţilor vătămate.

Ø Depistat în timp ce încerca să vândă două telefoane mobile sustrase de pe plaja din Eforie Nord.
În data de 28.07.2009, ora 20.30, un echipaj mixt format dintr-un agent de poliţie şi un jandarm a depistat pe I. ANDREI-LUCIAN, de 19 ani, din Eforie Nord, care oferea spre vânzare două telefoane mobile, în localitatea Eforie Sud.
În urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit faptul că, în cursul aceleaşi zile, I. ANDREI-LUCIAN a sustras 4 telefoane mobile, de pe plaja din Eforie Nord, aparţinând lui R. ALEXANDRA CĂTĂLINA, F. CARLA EVA şi lui M. GABRIEL ANDREI, două dintre telefoanele sustrase fiind vândute şi ulterior recuperate de către poliţişti.
Bunurile sustrase au fost recuperate şi predate părţilor vătămate, pe numele suspectului poliţiştii întocmind dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Ø Depistat în trafic conducând un autoturism cu permisul suspendat
Poliţiştii rutieri cercetează în stare de libertate pe F. Vasile Ionuţ, de 27 ani, din Constanţa, care, în ziua de 27.07.2009, a fost depistat conducând un autoturism având permisul de conducere suspendat. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal.

Ø A provocat scandal în discoteca din localitatea Siminoc
Poliţiştii din Murfatlar cercetează în stare de libertate pe I. Alexandru Nicolae, de 22 ani, din localitatea Valea Dacilor, care, în noaptea de 25/26.07.2009, a folosit un spray lacrimogen în discoteca din localitatea Siminoc provocând scandal public şi creând panică în rândul clienţilor discotecii.
Tânărului i s-a întocmit dosar peanl fiind cercetat în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii