Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:49 19 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa - 18.05.2009

ro

18 May, 2009 16:38 945 Marime text

BULETIN DE PRESĂ

În ultimele 24 de ore poliţiştii constănţeni au desfăşurat activităţi de prevenire, constatare, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate.
   În ceea ce priveşte faptele antisociale înregistrate în ultimele 24 de ore pe raza judeţului, au fost sesizate la poliţie 25 evenimente, din care 8 evenimente împotriva avutului privat, 8 evenimente la regimul circulaţiei rutiere şi  9 evenimente de altă natură.

Ø Posesor al unui Mandat de Executare a Pedepsei Închisorii depistat de poliţiştii constănţeni
În ziua de 17.05.2009, în jurul orei 07.30, poliţiştii Secţiei 1 au depistat pe N. PAUL-BOGDĂNUŢ, de 39 de ani, din Bucureşti, urmărit de D.G.P.M. Bucureşti, fiind posesor al unui Mandat de Executare a Pedepsei Închisorii pentru o perioadă de 5 ani. Cel în cauză a fost încarcerat în Arestul I.P.J. Constanţa.

Ø Flagrant la prostituţie
Poliţiştii Secţiei 5 cercetează în stare de libertate pe L. IONELA de 25 ani, din Mahmudia, întrucât a fost depistată în flagrant în timp ce întreţinea raporturi sexuale orale cu un bărbat contra sumei de 20 lei. Cea în cauză este cercetată în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de prostituţie.

Ø Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere 
Poliţiştii Secţiei 5  cercetează în stare de libertate pe I. DUMITRU, de 39 de ani, din Constanţa, întrucât a condus un autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule. În cauză s-a întocmit dosar de cerectare penală.

Poliţiştii din Lumina cercetează în stare de libertate pe M. NICOLAE, de 39  ani, din localitate, întrucât a condus un autoturism pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică de 0,53mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar de cerectare penală.

Poliţiştii din Ostrov cercetează în stare de libertate pe C. STANCU, de 54 de ani, din localitatea Galiţa, întrucât a condus un autoturism pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică de 0,82mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar de cerectare penală.

Poliţiştii din Ovidiu  cercetează în stare de libertate pe F. VASILE, de 21 de ani, din Nicolae Bălcescu, întrucât a condus un autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule. În cauză s-a întocmit dosar de cerectare penală.

Poliţiştii din Topraisar cercetează în stare de libertate pe M. CRISTIAN, de 25 ani, din Nicolae Bălcescu, întrucât a condus un autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule. În cauză s-a întocmit dosar de cerectare penală.

Ø Accident rutier grav
 În data de 17.05.2009, în jurul orei 12.47, pe D.N. 22A, la Km 82, în afara localităţii Hârşova, B. MITICĂ, de 44 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism, dinspre Tulcea către Hârşova şi din cauza neatenţiei în conducere (posibil adormire la volan), pierde controlul direcţiei, pătrunde pe sensul opus de mers şi intră în coliziune frontală cu un  autoturism condus de E. IONEL, de 51 de ani, din localitatea Ciobanu, judeţul Constanţa, care circula regulamentar dinspre Hârşova spre Tulcea.
 În urma accidentului a rezultat decesul urmatoarelor persoane: E. IONEL, B. MITICĂ, B. DUMITRU, de 77 ani, B. MARCEL, de 21 de ani, O. Mariana, de 40 ani şi rănirea gravă a lui B. CRISTIAN GABRIEL, de 19 ani, toţi ocupanţi ai primului autoturism.
 Poliţiştii din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului.

    COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii