Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:37 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BULETIN DE PRESA 15.01.2009

ro

15 Jan, 2009 16:16 887 Marime text

BULETIN DE PRESĂ de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa

În ultimele 24 de ore lucrătorii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au desfăşurat activităţi de prevenire, constatare, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate.

În ceea ce priveşte faptele antisociale înregistrate în ultimele 24 de ore pe raza judeţului, au fost sesizate la poliţie 16 evenimente, din care 4 evenimente împotriva avutului privat, 2 evenimente la regimul circulaţiei rutiere şi 10 evenimente de altă natură.

Cu ocazia organizării unei percheziţii într-un imobil din localitatea Vadu, poliţiştii au găsit diferite bunuri provenite din mai multe furturi

În ziua de 14.01.2009, între orele 08:30 - 14:00, poliţiştii din Corbu, în baza unei autorizaţii de percheziţie emisă de Judecatoria Constanţa, au efectuat o perchezitie într-un imobil situat în comuna Corbu, sat Vadu, unde locuieşte R. M., de 17 ani, din comuna Corbu, jud.Constanta.

Cu ocazia percheziţiei au fost găsite mai multe bunuri electrocasnice, electronice, sanitare, componente auto, material lemons si materiale de construcţii care provin din mai multe furturi comise din locuinte si societăţi comerciale de pe raza localitătii Vadu şi care  fac obiectul cercetărilor într-un număr de 6 cauze penale.

Din primele cercetări a rezultat faptul că suspecţi de comiterea acestor furturi sunt R. M. şi I. ALEXANDRU, de 18 ani, din satul Vadu, comuna Corbu, cei doi fiind reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca, în ziua de 15.01.2009, să fie prezentaţi la instanţă cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii din Corbu continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

Femeie de 35 de ani accidentată pe trecerea de pietoni

În data de 14.01.2009, în jurul orei 18.00, pe D.N. 2A, în localitatea Ovidiu, N. VIOREL, de 41 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism, dinspre Constanţa spre Hârşova şi ajungând la o trecere pentru pietoni, a accidentat-o grav pe E. SEMIAN, de 35 de ani, din localitatea Ovidiu, care s-a angajat în traversarea drumului naţional pe marcajul pietonal, semnalizat corespunzător. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cercetările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Cercetat pentru emiterea unei file CEC fără a avea disponibil în cont

Ofiţerii din cadrul Serviciului Investigarea Fraudelor cercetează în stare de libertate pe M. MARIAN, de 40 de ani, din Constanţa, care, în calitate de asociat şi administarator al unei societăţi comerciale din Tuzla, la data de 05.12.2008, a emis în numele societăţii o filă CEC, în valoare de 10.500 lei, în beneficiul unei alte societăţi comerciale din Constanţa, fără a avea disponibil în cont. Celui în cauză i s-a întocmit dosar de cercetare penală.

 

COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii