Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:00 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa - 14.11.2009

ro

14 Nov, 2009 18:31 797 Marime text

Buletin de presă

În ultimele 24 de ore poliţiştii constănţeni au desfăşurat activităţi de prevenire, constatare, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate.

În ceea ce priveşte faptele antisociale înregistrate în ultimele 24 de ore pe raza judeţului, au fost sesizate la poliţie 24 evenimente, din care 12 evenimente împotriva avutului privat, 3 evenimente la regimul circulaţiei rutiere şi 9 evenimente de altă natură.

Acţiune a poliţiştilor pentru prevenirea faptelor de braconaj

În data de 13.11.2009, ora 23.30, poliţiştii din Rasova împreună cu poliţişti din cadrul Formaţiunii de Poliţie Rurală Cernavodă au efectuat o acţiune pe linie de braconaj la fondul cinegetic în urma căreia au identificat, pe raza fondului de vînătoare 12 COCHIRLENI, în zona fermei nr 7 pe G. NICOLAE, de 36 de ani, pe G. MARIAN, de 24 de ani şi pe G. ALEXANDRU, de 20 de ani, toţi din RASOVA. Aceştia se aflau într-un autoturism iar în urma controlului autoturismului poliţiştii au găsit în portbagaj un iepure de cîmp şi un fazan împuşcaţi.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că G. NICOLAE, posesor de armă de vînatoare, împreună cu cei doi nepoţi ai săi s-au deplasat pe fondul de vânătoare respectiv unde acesta a împuşcat cele două animale. Arma de vînătoare a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor. Poliţiştii ai întocmit dosar penal pe numele celor trei suspecţi, aceştia fiind cercetaţi în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de braconaj .

Dosar penal pentru furt calificat

Poliţiştii din Lumina cercetează în stare de libertate pe C. Iulian de 36 ani şi pe M. Florin, de 23 ani, din Năvodari, Grup Social Peninsula întrucât în ziua de 13.11.2009, ofereau spre vânzare mai multe piese auto sustrase în acceaşi zi din incinta unei societăţi de dezmembrări din Lumina. Prejudiciul în valoare de 1.000 lei a fost recuperat şi predat societăţii. Pe numele suspecţilor s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Accident rutier

Poliţiştii din Medgidia cercetează în stare de libertate pe M. Vasile de 64 de ani, din Cuza-Vodă, întrucât în ziua de 12.11.2009 a condus un autoturism pe DJ 222 şi efectuând o manevră de întoarcere l-a accidentat uşor pe I. S., de 17 ani, din Cuza-Vodă, ce se deplasa cu o bicicletă pe acostamentul drumului.

Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

Poliţiştii Serviciului Rutier cercetează în stare de libertate pe B. Turchean de 56 de ani, din Techirghiol întrucât în ziua de 13.11.2009, ora 12:40 a condus un autoturism pe Şoseaua Mangaliei având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal.

COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii