Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:28 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BULETIN DE PRESA 14.01.2009

ro

14 Jan, 2009 17:50 821 Marime text

BULETIN DE PRESĂ de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa

În ultimele 24 de ore lucrătorii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au desfăşurat activităţi de prevenire, constatare, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate.

În ceea ce priveşte faptele antisociale înregistrate în ultimele 24 de ore pe raza judeţului, au fost sesizate la poliţie 14 evenimente, din care 4 evenimente împotriva avutului privat şi 10 evenimente de altă natură.

Bărbat găsit decedat în demisolul unui imobil din Constanţa

În ziua de 13.01.2009, în jurul orei 08:20, poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi de P. COSTEL, despre faptul că vărul său L. CONSTANTIN, de 57 ani, a decedat în demisolul unui imobil din Constanţa de pe strada Nicolae Titulescu. Echipa operativă deplasată la faţa locului a stabilit că persoana decedată era cunoscută ca făcând parte din rândul oamenilor străzii şi consumator de băuturi alcoolice. Cadavrul a fost depus la Morga Cimitirului Central în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei  decesului.

Cernavodă - tentativă de suicid

În ziua de 13.01.2009, în jurul orei 19.40, poliţiştii din Cernavodă au fost sesizaţi prin Serviciul Naţional Unic Apel de Urgenţă 112, despre faptul că Ş. LUCIAN - IULIAN, din Cernavodă, intenţionează să se sinucidă.                                            

În baza celor sesizate, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului unde au identificat pe Ş. LUCIAN - IULIAN, de 31 de ani, din Cernavodă, judeţul Constanţa, care avea un comportament violent şi declara verbal că intenţionează să se sinucidă, fapt pentru care a fost imobilizat şi condus la Spitalul din Cernavodă în vederea acordării de îngrijiri medicale. Medicul de gardă a dispus trimiterea lui Ş. LUCIAN - IULIAN, la Secţia de Neuropsihiatrie Palazu Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. S. Lucian Iulian este cunoscut cu un astfel de comportament.

Mandate de executare duse la îndeplinire de poliţiştii din Rasova şi Topraisar

În ziua de 13.01.2009, poliţiştii din Rasova împreună cu lucrători din cadrul Formaţiunii de Poliție Rurală Cernavodă, au identificat pe raza localităţii Rasova, pe C. Vasile,de 25 de ani, din Ovidiu.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta era dat în urmărire din data de 03.10.2007, fiind condamnat la o pedeapsă de 2 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt, în baza Mandatului de Executare a Pedepsei cu Închisoare emis la data de 24.09.2007, de Judecătoria Constanţa.

Cel în cauză a fost reţinut la postul de poliţie Rasova, fiind depus la Penitenciarul Poarta Albă.

În ziua de 13.01.2009, poliţiştii din Topraisar au depistat pe M. SERGIU, de 25 ani, din Moviliţa, care poseda Mandat de Executare a Pedepsei cu Închisoarea emis de Judecătoria Brăila, la data de 20.11.2008, pe o perioadă de 4 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Cel în cauză a fost depus în Arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii