Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:12 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BULETIN DE PRESA 13.01.2009

ro

13 Jan, 2009 20:42 785 Marime text

BULETIN DE PRESĂ de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa

În ultimele 24 de ore lucrătorii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au desfăşurat activităţi de prevenire, constatare, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate.

În ceea ce priveşte faptele antisociale înregistrate în ultimele 24 de ore pe raza judeţului, au fost sesizate la poliţie 20 evenimente, din care 4 evenimente împotriva avutului privat, 3 evenimente la regimul circulaţiei rutiere şi 13 evenimente de altă natură.

Bărbat de 50 de ani găsit decedat într-un imobil de pe raza Secţiei 2

În ziua de 12.01.2009, în jurul orei 16:30, poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi prin Serviciul de Urgenţă 112, despre faptul că într-un imobil de pe strada Viilor, cartier Palazu Mare, a decedat o persoană. Echipa operativă deplasată la faţa locului constată faptul că în imobil, pe podea, se află întins cadavrul unei persoane de sex bărbătesc, identificat în persoana lui B. CORNEL de 50 ani, din Constanţa. În urma efectuării cercetărilor asupra cadavrului s-a stabilit faptul că nu se constată urme de violenţă pe cap, trunchi sau membre. Cadavrul a fost transportat la Morga Cimitirului Central, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

Incendiu la o fermă din Mangalia

În ziua de 12.01.2009, poliţiştii din Mangalia au fost sesizaţi despre faptul că la o fermă de păsări din localitate, datorită nesupravegherii necorespunzătoare a două generatoare de aer cald, a izbucnit un incediu într-o hală de pui, fără a  se inregistra victime sau pierderi de păsări. În urma incediului au fost distruse: acoperişul, instalatiile şi utiajele adiacente halei, în proporţie de 80 %. Cercetările continuă.

Ovidiu - incendiu izbucnit la un autovehicul

În data de 12.01.2009, ora 21.15, poliţiştii din Ovidiu au fost sesizaţi prin Serviciul de Urgenţă 112 cu privire la faptul că pe strada Frunzelor din oraşul Ovidiu, a izbucnit un incendiu la un autovehicul.

O echipă de poliţişti s-a deplasat la faţa locului unde a fost gasită o autoutilitară incendiată, marca RENAULT MASTER, de culoare albă, pentru stingere căreia acţiona o autospecială a Detaşamentului de Pompieri Constanţa.

Din constatările Detaşamentului de Pompieri Constanţa a rezultat faptul că incendiul s-a produs ca urmare a unui scurt circuit la instalaţia electrică a autoutlilitarei, neexistând suspiciuni cu privire la cauzele incendiului.

Ca urmare a incendiului s-au produs pagube materiale la autoutilitară, aceasta arzând în proportie de 80%.

Cercetările continuă de către poliţiştii din Ovidiu.

Bărbat găsit decedat la Poarta Albă

În ziua de 12.01.2009, poliţiştii din Poarta-Albă au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat a fost găsit decedat într-o baracă aparţinând unei foste ferme agricole. Poliţiştii ce s-au deplasat la faţa locului au identificat cadavrul ca apartinând lui R. COSTICĂ, de 63 ani, din comuna Dolheşti, judeţul Suceava, conoscut consumator de băuturi alcoolice, care prezenta urme de incendiere şi electrocutare provenite de la un  radiator improvizat în interiorul imobilului.

Cadavrul nu prezintă urme de violenţă şi a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesul.

Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

În data de 12.01.2009, lucrătorii Serviciului Poliţiei Rutiere au depistat în trafic pe C. DAN, de 24 ani, din Constanţa, care, conducând un autoturism, marca Dacia, pe b-dul Alexandru Lăpuşneanu, a intrat în coliziune cu un autoturism, marca Renault, având  dovada de reţinerea a permisului de conducere expirată din data de 09.05.2008.

În data de 12.01.2009, în jurul orei 17.30, în localitatea Medgidia, lucrătorii Serviciului Poliţiei Rutiere au depistat în trafic pe Ş. CLAUDIU, de 22 de ani, din Medgidia, care a condus un autoturism, marca Honda, pe strada Poporului, din Medgidia, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 03.01.2009.

În data de 12.01.2009, în jurul orei 17.30, lucrătorii Serviciului Poliţiei Rutiere au depistat în trafic, în localitatea Cernavodă, pe P. VICTOR, de 51 de ani, din Cernavodă, care a condus un autoturism, marca Opel, pe strada Avram Iancu, aflându-se sub influenţa băuturilor alcolice (0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat).

COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii