Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:41 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BULETIN DE PRESA 11.01.2009

ro

11 Jan, 2009 21:07 814 Marime text

BULETIN DE PRESĂ de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa

În ultimele 24 de ore lucrătorii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au desfăşurat activităţi de prevenire, constatare, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate.

În ceea ce priveşte faptele antisociale înregistrate în ultimele 24 de ore pe raza judeţului, au fost sesizate la poliţie 14 evenimente, din care 6 evenimente împotriva avutului privat, 2 evenimente la regimul circulaţiei rutiere şi 6 evenimente de altă natură.

Accident în lanţ în zona Hanul Pitaţilor

În ziua de 10.01.2009, în jurul orei 20.25, V. -B. CIPRIAN, de 25 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism, marca Ford Mondeo, pe D.C.86, din direcţia Năvodari - Constanţa, având o alcoolemie de 0,96 mgl alcool pur în aerul expirat şi în zona Hanul Piraţilor, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul direcţiei, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu trei autoturisme ce circulau regulamentar din sens invers.

În urma acestei coliziuni autovehiculele implicate au suferit multiple avarii dar nu s-au înregistrat victime omeneşti.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judeţean Constanţa unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, întocmindu-i-se dosar penal. Cercetările continuă de către lucrătorii Formaţiunii Poliţiei Rutiere Năvodari.

Dosar penal pentru conducere fără pemis

În ziua de 10.01.2009, poliţiştii din Mihai Viteazu au depistat în trafic pe N. CĂTĂLIN, de 19 ani, din localitate, care a condus un autoturism, marca Dacia 1310, în localitatea Sinoe, fără a poseda permis de conducere.

Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal.

COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii