Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:54 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BULETIN DE PRESA 10.12.2008

ro

10 Dec, 2008 18:10 742 Marime text

COMUNICAT DE PRESĂ de la Inspectoratul de Politie al Judetului Constanta 

În ultimele 24 de ore lucrătorii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au desfăşurat activităţi de prevenire, constatare, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate.

În ceea ce priveşte faptele antisociale înregistrate în ultimele 24 de ore pe raza judeţului, au fost sesizate la poliţie 24 evenimente, din care 10 evenimente împotriva avutului privat, 2 evenimente la regimul circulaţiei rutiere şi 12 evenimente de altă natură.

Tânăr cercetat de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat

În ziua de 09.12.2008, în jurul orei 17.25, poliţiştii Secţiei 3 au identificat şi reţinut pe  L. IONUŢ, de 27 de ani, din Constanţa, care a sustras, din incinta unei societăţi, o poşetă de damă, ce aparţinea lui C. NUŞA şi care conţinea documente personale.

Prejudiciul în valoare de 50 de lei a fost recuperat în totalitate şi predat părţi vătămate.     Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal, fiind cercetat în stare de libertate.

Doi bărbaţi din Ovidiu sunt cercetaţi în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat şi complicitate

În noaptea de 9/10.12.2008, în jurul orei  00.30, poliţiştii din Ovidiu au depistat pe strada Zorilor pe P. VASILE, de 24 de ani,din localitatea Rasova, judeţul Constanţ şi pe V. MĂDĂLIN,de 25 de ani, din oraş Ovidiu, judeţul Constanţa, în timp ce descărcau fier de construcţie, dintr-un autoturism marca Dacia, în curtea unui imobil.

În urma cercetărilor efectuate poliţiştii au stabilit faptul că fierul a fost sustras din incinta  unui complex rezidenţial, de către P. VASILE, acesta fiind angajat în cadrul acestei societăţi, fiind ajutat de V. MĂDĂLIN să transporte şi să descarce fierul.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate.

Suspecţii sunt cercetaţi în stare de libertate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

Dosare penale pentru furt calificat

În noaptea de 09/10.12.2008, în jurul orei 04:00, politiştii din Mihail Kogălniceanu , au depistat în trafic un autoturism, marca BMW,  care circula din direcţia Nicolae Bălcescu către Constanţa, condus de C. FLORIN CLAUDIU, de 19 ani, din Cernavodă, în autoturism aflându-se şi B. VIOREL CRISTIAN, de 21 de ani, din Constanţa.

În urma efectuării controlului asupra autoturismului, pe bancheta din spate şi în portbagaj, au fost găsite patru jenţi din aluminiu, echipate cu cauciucuri bunuri care, în urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că au fost sustrase de la un autoturism, marca Skoda Octavia, parcată în oraşul Cernavodă.

Cercetările sunt continuate de către lucrători din cadrul Poliţiei oraşului Cernavodă.

Dosare penale întocmite pe numele a trei tineri din Mihai Viteazu

În data de 09.12.2008, poliţiştii din Mihai Viteazu au identificat şi depistat pe  L. DUMITRU, de 18 ani, pe M. MARIUS MARIAN, de 24 ani, M. I., de 16 ani şi pe P. VIOREL MARIAN, de 20 de ani, toţi din localitate care în perioada 19.10.2008 - 06.12.2008 au sustras din incinta locuinţei lui G. ZIZI, nelocuită în acea perioadă, mai multe bunuri.

În urma percheziţiilor efectuate de poliţişti, la domiciliile primilor doi tineri, a fost găsită o parte din bunurile sustrase.

Cei în cauză sunt cercetaţi în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii