Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa - 09.09.2009

ro

09 Sep, 2009 16:51 802 Marime text

BULETIN DE PRESĂ

În ultimele 24 de ore poliţiştii constănţeni au desfăşurat activităţi de prevenire, constatare, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate.
   În ceea ce priveşte faptele antisociale înregistrate în ultimele 24 de ore pe raza judeţului, au fost sesizate la poliţie 11 evenimente, din care 4 evenimente împotriva avutului privat, 2 evenimente la regimul circulaţiei rutiere şi 5 evenimente de altă natură.

Ø Dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat
Poliţiştii din Mangalia  au fost sesizaţi, în data de 08.09.2009, ora 14:20, cu privire la faptul ca mai multe persoane sustrag pompele de benzină din staţia peco situată la intrarea Mangalia, clădirea fiind dezafectată.
 Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au depistat pe S. HAMDI, de 63 de ani, din Mangalia, care avea într-un atelaj hipo trei carcase metalice de pompe pentru combustibil tip staţie PECO şi mai multe ţevi metalice.
 Pe numele suspectului s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 Poliţiştii din Mangalia au fost sesizaţi, în data de 08.09.2008, ora 23.38, de către B. Nicolae, din Limanu, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul, pe care îl parcase în urma cu două ore pe strada 1 Mai din Mangalia.
În urma investigaţiiloe efectuate în zona respectivă poliţiştii au identificat autoturismul în cauză, conducătorul auto neoprind la semnalele acustice şi luminoase fiind necesară urmărirea autoturismului pe mai multe străzi din localitate, până pe strada Munteniei, unde autoturismul a ramas blocat într-un şant săpăt în carosabil.
La volanul autoturismului a fost identificat Ş. S., de 16 ani, din Mangalia, pe numele căruia poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Ø Accident rutier grav între Valu lui Traian şi Constanţa
În data de 08.09.2009, în jurul orei 21.05, pe D.N. 3, km 254+200m, în afara municipiului Constanţa, B. Ion, de 52 de ani, din municipiul Constanţa, a condus un autoturism dinspre localitatea Valu lui Traian către municipiul Constanţa şi ajungând la km 254+200 m, accidentează mortal pe I. Gheorghe, de 65 de ani, din municipiul Constanţa, care s-a angajat în traversarea drumului naţional prin loc nepermis şi fără să se asigure. Cercetările continuă de către poliţiştii Serviciului Poliţiei Rutiere.

Ø Dosar penal pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat
În ziua de 08.09.2009, în jurul orei 12:50, poliţiştii din Nicolae Bălcescu au oprit şi scos din trafic pe strada Gării, din localitate, un autoturism, condus de către P. MARIAN IULIAN, de 19 ani, din comuna Nicolae Bălcescu, judeţul Constanţa iar cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat că autoturismul nu este înmatriculat şi are plăcuţele de înmatriculare false.
Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal, fiind cercetat în stare de libertate.

COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii