Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:15 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BULETIN DE PRESA 09.01.2009

ro

09 Jan, 2009 19:48 781 Marime text

BULETIN DE PRESĂ de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa

În ultimele 24 de ore lucrătorii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au desfăşurat activităţi de prevenire, constatare, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate.

În ceea ce priveşte faptele antisociale înregistrate în ultimele 24 de ore pe raza judeţului, au fost sesizate la poliţie 16 evenimente, din care 9 evenimente împotriva avutului privat, 2 evenimente la regimul circulaţiei rutiere şi 5 evenimente de altă natură.

2 suspecţi de comiterea unei tâlhării sunt cercetaţi în stare de arest preventiv

Urmare a tâlhăriei din data de 30.12.2008, comise asupra persoanei vătămate C. NICOLETA din Constanţa, atunci când prin smulgerea poşetei i-au fost sustrase mai multe bunuri în valoare de 150 lei, în urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Secţiei 5, au fost identificaţi ca suspecţi de săvârşirea acestei fapte V. NICOLAE ADRIAN, de 24 ani, din comuna Mihail Kogălniceanu, judeţul Ialomiţa şi C. GABRIEL RĂZVAN, de 20 de ani, din Constanţa, prejudiciul fiind recuperat în proporţie de 50%.

În ziua de 08.01.2009, suspecţii au fost prezentaţi în stare de reţinere, către Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, cu propunere de sesizare a instanţei în vederea luării măsurii arestării preventive, iar în urma audierii, Judecătoria Constanţa a decis luarea măsurii arestării preventive faţă de cei doi pe o perioadă de 20 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Cei în cauză au fost depuşi în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Persoană găsită decedată într-un imobil de pe raza Secţiei 2 Poliţie

În ziua de 08.01.2009, poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi despre faptul că, în jurul orei 05:00, a fost găsită o persoană decedată într-un imobil de pe raza secţiei. O echipă de poliţişti s-a deplasat la faţa locului unde persoana decedată a fost identificată ca fiind T. RARIŢA, de 63 de ani, din comuna Havârna, judeţul Botoşani.

 La examinarea cadavrului nu s-au constatat urme de violenţă pe cap, trunchi şi membre. Cadavrul a fost depus la Morga Cimitirului Central, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului

A plecat de la domiciliul său din Limanu

În ziua de 08.01.2009, poliţiştii din Limanu au fost sesizaţi despre faptul că, pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri cu familia, L. MIHAI, de 82 de ani a plecat de la domiciliul său din localitate. Cel în cauză a plecat de la domiciliu în mai multe rânduri.

Dosar penal pentru conducere fără permis

În data de 08.01.2009, în jurul orei 13.00, pe strada Pinilor din localitatea Hârşova, lucrătorii Serviciului Poliţiei Rutiere au depistat în trafic pe S. TATAR, de 30 de ani, din Hârşova, care a condus un autoturism, marca Volkswagen, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Celui în cauză i s-a intocmit dosar de cercetare penală.

COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii