Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:31 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat cercetat pentru înşelăciune calificată în convenţii, cu consecinte deosebit de grave

ro

03 Aug, 2012 17:48 1278 Marime text

85.307  din 03 august 2012


Bărbat cercetat pentru înşelăciune calificată în convenţii, cu consecinte deosebit de grave


Poliţiştii Serviciului Investigarea Fraudelor au documentat activitatea infracţională a lui P. Florin, 36 de ani, din Călăraşi, care la data de 14 iulie a.c., cu ocazia încheierii unui contract de vânzare-cumpărare de cereale, a indus şi menţinut în eroare administratorul unei societăţi comerciale din Constanţa, prejudiciul cauzat fiind de 372.000 lei.
Sub coordonarea nemijlocită a procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au continuat cercetările în dosarul de urmărire penală, împrejurare în care faţă de P. Florin, instanţa de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru 29 de zile, cel în cauză fiind depus în arestul I.P.J. Constanţa, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute de art. 215, al. 1, 2, 3 şi 5 din Codul Penal („înşelăciune calificată în convenţii, cu consecinţe deosebit de grave”).
De asemenea, cercetările au fost extinse faţă de alţi doi bărbaţi din municipiul Bucureşti, pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la înşelăciune calificată în convenţii, cu consecinţe deosebit de grave, faptă prevăzută de art. 26 Cod Penal, rap. la art. 215, alin. 1, 2, 3 şi 5 din Codul Penal, aceştia fiind cercetaţi în stare de libertate.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii