Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:58 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autocare verificate de Politia Navodari

ro

06 Dec, 2009 20:20 1539 Marime text

Pe numărul unic de apel de urgenţă 112, s-a sesizat sâmbătă noapte, în jurul orei 22:10, existenţa pe D.J. 226 a două autocare pregătite să transporte persoane. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că ambele autovehicule vor transporta turişti la mânăstirile din judeţul Olt.

Au fost verificate atât valabilitatea autorizaţiilor de transport, cât şi existenţa contractelor de închiriere cu firmele de turism care au organizat excursia. Întrucât licenţele de transport sunt valabile, iar celelalte documente solicitate nu au prezentat nereguli, nu s-a constatat săvârşirea vreunei contravenţii sau infracţiuni.

Sâmbătă noapte, în jurul orei 23:45, Centrul Operaţional din cadrul I.P.J. Constanţa a fost sesizat că, în Năvodari, un autocar este pregătit pentru a transporta, în cursul zilei de duminică, mai multe grupuri de persoane pentru a vota.

În urma verificărilor efectuate de către patrula de siguranţă publică s-a stabilit că autocarul respectiv, era parcat în faţa Bisericii Catolice din localitate şi aparţine unei societăţi comerciale care prestează servicii de transport persoane pentru un operator din Năvodari. La momentul verificării sesizării, în interiorul autocarului nu existau pasageri.

CENTRUL DE COMUNICARE JUDEŢEAN CONSTANŢA

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • anonimus 07 Dec, 2009 18:34 trebuia sa vina o suta de mascati cu jeepuri ca sa opreasca un autocar si nici macar un buletin sa nu ceara..... dintr-o excursie la o manastire a iesit o aiureala completa deabia dupa o ara si 30 min au inceput sa ceara buletinele la control... suntem in Romania trebuie sa ne asteptam de la orice