Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţiuni de amploare ale poliţiştilor constănţeni

ro

27 Jan, 2013 12:14 1192 Marime text
 421.043 din 27 ianuarie 2013


Acţiuni de amploare ale poliţiştilor constănţeni


În perioada 21-27 ianuarie a.c., la nivel naţional au fost organizate mai multe acţiuni specifice, cu efective mărite pentru creşterea gradului de siguranţă al cetăţenilor şi pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor stradale.


În baza Planului de acţiuni de la nivelul I.G.P.R., la nivelul judeţului Constanţa s-a acţionat cu peste 600 de poliţişti din segmentele de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, investigarea fraudelor, intervenţie rapidă, poliţie transporturi şi din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase.
În urma acţiunilor, au fost constatate 56 de infracţiuni de natură judiciară, economico-financiară, la regimul circulaţiei, la regimul armelor şi muniţiilor, de natură silvică etc. De asemenea, au fost constatate 16 infracţiuni în flagrant, fiind organizate peste 80 de filtre.
 Totodată, ca urmare a acţiunilor, poliţiştii constănţeni au aplicat un număr de 563 sancţiuni contravenţionale, de peste 143.370 lei, fiind reţinute de poliţiştii rutieri 55 de permise de conducere şi 10 certificate de înmatriculare.
    
    Cele mai reprezentative exemple pentru această perioadă sunt:

1. Poliţiştii Secţiei 5 Constanţa cercetează în stare de libertate pe D. Sebat, de 54 de ani, din Constanţa, care a provocat distrugeri (spargere lunetă) unui autoturism care aparţine lui V. Erdinci.

2. Poliţiştii rutieri cercetează în stare de libertate pe C. Vasilica, de 39 de ani, din Cumpăna, care la data de 21 ianuarie a.c., a accidentat un minor de 14 ani, ulterior părăsind locul faptei, fără  încuviinţarea organelor de poliţie.
3. Poliţiştii rutieri  cercetează în stare de libertate pe C. Gheorghe, de 39 de ani, din Constanţa, care a condus un autoturism, având permisul de conducere suspendat.

4. Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Constanţa cercetează în stare de libertate pe M. Saidan de 29 de ani, întrucât a fost depistat având asupra sa cuţit în loc public.

5. Poliţiştii din Năvodari cercetează în stare de reţinere pe O. Şaban, de 22 de ani, din Năvodari, care în seara zilei de 26.01.2013 a fost prins în flagrant, în timp ce sustrăgea bunuri dintr-un autoturism.  

6. Poliţiştii din Năvodari cercetează în stare de libertate pe C. Panaiotis Daedalus, care, în ziua de 26.01.2013 a fost prins în flagrant în timp ce încerca să sustragă obiecte metalice de la o semiremorcă.

7. Poliţiştii din Cernavodă cercetează în stare de libertate pe S. Marian Adrian, de 19 ani şi M. F., de 15 ani, ambii din Cernavodă, ca fiind suspectaţi de săvârşirea unui furt din locuinţă, comis în anul 2012, faptă înregistrată iniţial cu autor necunoscut.

8. Poliţiştii din Independenţa cercetează în stare de libertate pe R. Costel, de 37 de ani, din satul Olteni, întrucât a condus autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis.

9. Poliţiştii din Târguşor cercetează în stare de libertate pe I. Dan Marian, de 25 de ani, din Constanţa, întrucât a condus autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis.

10. Poliţiştii din Oltina cercetează în stare de arest preventiv pe S. Daniel, de 26 de ani şi P. Dorinel, de 30 de ani, ambii din Oltina, pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

11.  Poliţiştii din Cernavodă cercetează în stare de libertate pe S. Domnel, de 21 de ani şi B.A.V., de 14 ani, ambii din Cernavodă, care în noaptea de 14/15.01.2013, prin efracţie, au pătruns într-o locuinţă, de unde au încercat să sustragă bunuri, faptă înregistrată iniţial cu autor necunoscut.



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii