Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:11 20 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Turimobil SRL, firmă înfiinţată de Dănuţ Căpăţînă, ar putea rămâne fără pensiunea din Bran

ro

21 Oct, 2015 00:00 2024 Marime textIntercom Management SPRL, în calitate de lichidator judiciar al debitoarei Turimobil SRL, conform Hotărârii nr.1413 din data de 26.05.2015, pronunţată de Tribunalul Constanţa, secţia a II-a Civilă, în dosarul nr. 14712/118/2012, convoacă Adunarea Creditorilor debitoarei. Adunarea va avea loc la sediul lichidatorului judiciar din municipiul Bucureşti, bulevardul Corneliu Coposu nr. 5, pe data de 30 octombrie.
 
Dacă în luna septembrie creditorii debitoarei intenţionau să închirieze bunul imobil, situat în localitatea Bran, satul Poarta, reprezentat de o casă C1 cu regim de înălţime P+2E+M, în suprafaţă de 676 mp, şi teren intravilan de 669 mp, iată că acum se doreşte vânzarea acestuia. Astfel, pe ordinea de zi a Adunării Creditorilor Turimobil SRL din 30 octombrie au fost incluse două puncte: prezentarea raportului întocmit şi prezentarea metodei de vânzare a bunului imobil situat în comuna Bran, satul Poarta.

Registrul Comerţului, despre debitor

Potrivit Registrului Comerţului, consultat pe data de 14 septembrie 2015, firma Turimobil SRL a fost înfiinţată în anul 2005 de către managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Dănuţ Căpăţînă, alături de soţia sa, Lucica Simona. Monitorul Oficial din anul 2008 arată că cei doi s-au retras din societate şi din funcţia de administrator şi au cesionat părţile sociale către Laurenţiu Plopeanu şi Gina Laura Plopeanu. Sediul social al societăţii se află în municipiul Constanţa, strada Suceava. Capitalul social subscris al firmei este de 10.000 de lei, integral vărsat, compus din 100 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 100 de lei. În prezent, asociat unic şi administrator al societăţii, care se ocupă de „alte servicii de cazare“, este Gina Laura Plopeanu, născută pe 11.07.1972, în Mangalia.

Citeşte şi

Înfiinţată de managerul Spitalului Judeţean, Dănuţ Căpăţînă: Creditorii Turimobil SRL, convocaţi pentru a decide închirierea unui imobil

Un nou termen în dosarul Turimobil SRL, firmă înfiinţată de managerul SCJU, Dănuţ Căpăţână

Pensiune la Bran, de vânzare: Bunurile Turimobil SRL, firmă înfiinţată de managerul SCJU, Dănuţ Căpăţînă, scoase la mezat
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii