Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:31 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tribunalul Constanța analizează intrarea în faliment a firmei controlată de Primăria Cogealac!

ro

12 Jan, 2023 12:31 1750 Marime text


SC Gospodărie Apă Canal Salubritate Cogealac SRL, firmă controlată de Primăria Cogealac, se apropie de faliment!

Gospodărie Apă Canal Salubritate Cogealac se află în insolvență.

Ieri, judecătorii de la Tribunalul Constanța, instanță investită cu soluționarea cauzei, a stabilit noul termen pentru data de 8 februarie 2023, în vederea discutării trecerii la faliment.

Potrivit sentinței civile nr. 23/12.01.2022, pronuntată de către Tribunalul Constanța, Secția a II-a Civilă, în dosarul nr. 8532/118/2021, s-a dispus deschiderea procedurii de insolveță în formă generală împotriva debitoarei Gospodarie Apa Canal Si Salubritate Cogealac SRL, și numirea în calitate de administrator judiciar al debitoarei a Cabinet Individual de Insolvență Grecu Nicola.
 
Potrivit certificatului constatator, Gospodărie Apă Canal și Salubritate Cogealac SRL funcţionează din anul 2012 şi are ca obiect principal de activitate: „Tratarea și eliminarea deșeurilor nepericuloase“.
 
Asociați în cadrul societății debitoare sunt: comuna Cogealac, în calitate de asociat unic și administrator, cu un procent din beneficii și pierderi de 100%, iar calitatea de administrator o deține Marcelini Jichitu.

Gospodarie Apa Canal și Salubritate Cogealac SRL efectuează servicii de alimentare cu apă și canalizare pentru comunele Cogealac și Tariverde.

Conform datelor oficiale, Mateescu Ionut Intreprindere Individuala a solicitat și obținut deschiderea procedurii față de Gospodarie Apă Canal Slubritate Cogealac SRL. La mijloc ar fi o datorie de 60.000 de lei, potrivit unor surse.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

GSP Offshore, vizată de o nouă cerere de insolvență!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii