Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:56 07 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tribunalul a stabilit noul termen Swiss Gold SRL, una dintre cele mai cunoscute firme specializate în comerţul ceasurilor şi bijuteriilor, în insolvență!

ro

15 Jan, 2021 00:00 795 Marime text
  • Potrivit RECOM, SC Swiss Gold SRL a avut aproximativ 40 de puncte de lucru în Brăila, Bucureşti, Ilfov, Dolj, Constanţa și Galaţi.

Tribunalul Constanța a stabilit un nou termen de judecată în dosarul (8023/118/2019) în care societatea comercială Swiss Gold SRL, cu sediul social în Eforie Sud, una din cele mai cunoscute companii din țară care se ocupă cu comerţul cu amănuntul al ceasurilor şi bijuteriilor, în magazine specializate, a intrat în insolvență!
 
Cauza se va afla din nou în atenția magistraților pe data de 17 martie 2021.
 
Judecătorul sindic este Iuliana Tudoran, de la Tribunalul Constanța.
 
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă nr. 9848/17.06.2020, prin cererea de chemare în judecată înregistrată pe rolul Tribunalului Constanța,
DGRFP Galați prin Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța a solicitat deschiderea procedurii insolvenței față de debitoarea Swiss Gold SRL.
 
În motivarea cererii s-a precizat că, împotriva debitoarei creditoarea deține o creanță în valoare de 908.429 lei, rezultată din obligațiile față de bugetul de stat, deși scadența a fost depășită de mai mult de 60 de zile.
 
Prin hotărârea intermediară 432/2020, din 02 iunie 2020, Tribunalul Constanța a admis cererea și a dispus deschiderea procedurii generale a insolvenței, desemnând provizoriu pe practicianul în insolvenţă Iorgu, Pisargeac & Asociaţii SPRL.
 
Potrivit datelor oficiale puse la dispoziție de RECOM, acesta fiind consultat la data de 14 ianuarie 2021, SC Swiss Gold SRL, cu sediul social în Eforie Sud, oraş Eforie, bulevardul Republicii, este condusă de Nicoleta Codreanu, din Valu lui Traian.
 

Firma are ca obiect de activitate „Comerţ cu amănuntul al ceasurilor şi bijuteriilor, în magazine specializate“.
 
Potrivit RECOM, SC Swiss Gold SRL figurează aproximativ 40 de puncte de lucru în Brăila, Bucureşti, Ilfov, Dolj, Constanţa și Galaţi.
 
Nu există înregistrări privind situațiile financiare pentru anii 2017, 2018 și 2019.
RECOM mai informează că Nicoleta Codreanu, asociat unic al Swiss Gold SRL, mai apare și în Swiss Gold Invest SRL.
 
Potrivit Monitorul Oficial al României, SC Swiss Gold SRL a fost fondată în baza cererii nr. 34590 din data de 14.06.2011 de Mihai Balauca, asociat unic, cu activitate principală: comerț cu amănuntul al ceasurilor și bijuteriilor, în magazine specializate.
 
Citește și
 
Date din ancheta DNA Constanța
Cum au intrat în faliment patru din cele cinci firme trimise în judecată în dosarul fostului șef AVAS


Dosar la DNA!
Siluan Proiect și Hercinic SRL, firme apropiate preotului Mădălin Iscru, din Tulcea, au intrat în insolvență


SRL specializat în creșterea ovinelor și caprinelor
Firma care a furnizat către ISU Dobrogea materiale pentru combaterea răspândirii infecţiei cu coronavirus a intrat în insolvență


 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii