Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:08 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Regal La Manele SRL va fi radiată de la Registrul Comerţului! (DOCUMENT)

ro

29 Mar, 2022 00:00 1299 Marime text

 
  • SC Regal La Manele SRL a fost înființată în iulie 2013, are sediul social pe bulevardul Tomis, în municipiul Constanţa, și se ocupă de „Baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor“.
 
Societatea comercială Regal la Manele SRL va fi radiată de la Registrul Comerţului!  Decizia a fost luată de Tribunalul Constanța, în dosarul 5182/118/2021, instanța dispunând închiderea procedurii insolvenţei SC Regal la Manele SRL.
 
În continuare, nagistrații au hotărât radierea SC Regal La Manele SRL din registrul comerţului, unde este înregistrată și au dispus descărcarea lichidatorului judiciar de orice îndatoriri şi responsabilităţi cu privire la procedură.
 
SC Regal La Manele SRL a fost înființată în iulie 2013, are sediul social pe bulevardul Tomis, în municipiul Constanţa, și se ocupă de „Baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor“.
 
Asociat unic al firmei este Cristian Gabriel Gherghe, care a mai administrat și Tar26 SRL, firmă radiată.
 
Potrivit Buletinul Procedurilor de Insolvenţă nr. 12607/20.07.2021, prin cererea înregistrată pe rolul acestei instanțe, debitoarea Regal la Manele SRL, prin lichidator Dascalescu & CO SPRL, a solicitat deschiderea procedurii insolvenței în forma simplificată, motivat de împrejurarea că societatea comercială se află în stare de insolvență, înregistrând datorii certe, lichide și exigibile în valoare de 80.206 lei, a căror scadență a depășit termenul de 30 de zile.
 
Raportul cu propunere de inchidere a procedurii, conform articolului 174, a fost publicat în Buletinul Procedurilor de Insolvență nr. 17873/25.01.2022.
 
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvență nr. 5329/25.03.2022, judecătorul-sindic a dispus citarea creditorilor prin BPI, în vederea discutării închiderii procedurii insolvenței și pentru a preciza dacă sunt de acord cu avansarea sumelor necesare continuării procedurii.
 
La termenul acordat în fața judecătorului sindic, în vederea discutării închiderii procedurii creditorii nu s-au prezentat.
 
Prin urmare, fiind îndeplinite condițiile prevăzute de art. 174 din lege, în sensul că debitoarea nu are bunuri în patrimoniu și niciun creditor nu s-a oferit să avanseze cheltuielile necesare procedurii, instanța a dispus închiderea procedurii insolvenței debitoarei Regal La Manele SRL și radierea din registrul comerțului.
 
Judecător sindic a fost Elena Lavinia Crăciun, de la Tribunalul Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Compania Romned SA nu va intra în faliment! (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii