Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:30 17 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Monfrere restaurant Marian Roman, asociat unic al societății Monfrere SRL, chemat în instanță de lichidatorul judiciar Dobrogea Insolvency IPURL

ro

30 Sep, 2021 16:38 857 Marime text
  • Punct de lucru - Alexandru Lăpușneanu - Restaurant Dobrogea.  


Tribunalul Constanța a stabilit un nou termen în dosarul (5248/118/2020) privind insolvența societății comerciale Monfrere SRL, unde asociat unic este Marian Roman.
 
Cauza se va afla în atenția instanței pe data de 04 octombrie 2021. Până în prezent au fost acordate cinci termene de judecată.
 
Judecător sindic este Iulia Casian, de la Tribunalul Constanța.
 
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvență nr. 15272/17.09.2020, prin cererea înregistrată pe rolul acestei instanțe, debitoarea SC Monfrere SRL prin lichidator Dobrogea Insolvency IPURL, a solicitat deschiderea procedurii insolvenței în forma simplificată, motivat de împrejurarea că societatea comercială se află în stare de insolvență, înregistrand datorii certe, lichide și exigibile în valoare totală de 148.236 lei, a căror scadență a depășit termenul de 60 de zile.
 
Ieri, 29 septembrie 2021, la Tribunalul Constanța a fost înregistrat dosarul cu numărul unic 5248/118/2020/a1, cauză în care Dobrogea Insolvency IPURL lichidator judiciar al Monfrere SRL cere ca Marian Roman (asociat unic al societății) să fie tras la răspundere pentru situația firmei.
 
Până în prezent nu a fost stabilit un prim termen de judecată.
         
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 30 septembrie 2021, SC Monfrere SRL (înființată în 2018) are sediul social în municipiul Constanţa, Alexandru Lăpuşneanu, și are ca obiect de activitate „Restaurante“.
 

Punct de lucru - Alexandru Lăpușneanu - Restaurant Dobrogea.  
 
Tot potrivit Confidas.ro, Marian Roman mai apare în:
 
21St Models Office SRL
21St Office Francise SRL
Mon Frere Resto SRL
Gentleman First Pub SRL
Gentleman One Show SRL
Moon Impex Trans SRL
Gentlemens Francise Z SRL
New Thinking Together SRL
 
Marian Roman a mai apărut în Topshow Party SRL și în Rombuni Company SRL- radiate.
 
Facem precizarea că am încercat să obținem un punct de vedere de la oficialii Monfrere SRL însă acest lucru nu a fost posibil.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii