Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lacto G.M.G. SRL, firma care deține hotelul G.M.G. din Constanța, radiată! (MINUTĂ+DOCUMENT)

ro

22 Jun, 2022 00:00 2009 Marime text

 
  • Lacto GMG SRL a solicitat deschiderea procedurii insolvenței în formă simplificată, motivat de împrejurarea că societatea comercială se află în stare de insolvență, înregistrând datorii certe, lichide și exigibile în valoare de 520.755,39, a căror scadență a depășit termenul de 30 de zile.
 
Tribunalul Constanța, verdict final în cazul insolvenței societății comerciale Lacto G.M.G. SRL! Instanța a admis propunerea formulată de lichidatorul judiciar Cabinet Individual de Insolvenţă (CII) Emma Dumitrescu privind închiderea procedurii insolvenţei a debitoarei Lacto G.M.G. SRL, precum și radierea firmei din Registrul Comerţului.
 
Minută
 

Admite propunerea formulată de Lichidator Judiciar Cabinet Individual De Insolvenţă Emma Dumitrescu privind închiderea procedurii insolvenţei a debitoarei Lacto G.M.G. S.R.L. În temeiul art.175 alin.(2) din Legea nr.85/2014, dispune: - închiderea procedurii insolvenţei debitoarei LACTO G.M.G. S.R.L.; - radierea debitoarei Lacto G.M.G. S.R.L din Registrul Comerţului. În temeiul art.180 din Legea nr.85/2014, dispune descărcarea Lichidatorului Judiciar de orice îndatoriri şi responsabilităţi cu privire la procedură, debitoare şi averea ei, creditori, titulari de drepturi de preferinţă şi asociaţi. În temeiul art.179 din Legea nr.85/2014, hotărârea se notifică Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Constanţa şi Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa, pentru efectuarea menţiunii, precum şi tuturor creditorilor, prin publicare în B.P.I. Executorie. Numai cu drept de apel în termen de 7 zile de la comunicarea realizată prin BPI; cererea de apel se depune la Tribunalul Constanţa – Secţia a II-a Civilă. Pronunţată conform art. 396 alin. (2) Cod procedură civilă, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 20.06.2022.

 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 21 iunie 2022, societatea comercială Lacto G.M.G. SRL a fost înființată în anul 1999 cu sediul social în municipiul Constanţa, strada Vasile Lupu.
 
Asociatul unic al firmei este Gheorghe Goşu, tot potrivit Confidas.
 
Lacto G.M.G. SRL a intrat în insolvență în luna februarie 2021.

Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă nr. 3382/23.02.2021, prin cererea înregistrată pe rolul acestei instanțe, debitoarea SC Lacto GMG SRL a solicitat deschiderea procedurii insolvenței în formă simplificată, motivat de împrejurarea că societatea comercială se află în stare de insolvență, înregistrând datorii certe, lichide și exigibile în valoare de 520.755,39, a căror scadență a depășit termenul de 30 de zile.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Macedoromânii din Balcani se întâlnesc la hotelul lui Goşu
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii