Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:26 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Insolvențe Constanța! Dosarul Adivin 95 SRL, „supermarketul familiei tale“, amânat pentru luna octombrie 2023

ro

11 Sep, 2023 17:00 1191 Marime text
 
 
  • Scopul declarat al înființării Adivin 95 SRL a fost acela de a oferiri persoanelor particulare și clienților corporativi din municipiul Constanța posibilitatea de a procura produse alimentare, legume-fructe, produse cosmetice, detergenți, băuturi, etc. dintr-o locație cu un specific distinct dat de profesionalismul și conduita personalului, precum și de preturile reduse.
 
Luni, 11 septembrie 2023, la Tribunalul Constanța a fost programat un nou termen în dosarul 5735/118/2015 privind insolvența societății comerciale Adivin 95 SRL, din Constanța!
 
Conform portalului instanțelor de judecată, cauza a fost amânată pentru data de 9 octombrie 2023.

Până în prezent, în dosar au fost acordate aproape 40 de termene de judecată.
 
SC Adivin'95 SRL a intrat în insolvență în septembrie 2015.
 
Judecator sindic este Adriana Sincu Badea, de la Secția a II-a Civilă din Tribunal Constanța.
 
Cauzele și împrejurările care au dus la apariția insolvenței Adivin 95 SRL
 
Amintim că în Buletinul Procedurilor de Insolvență nr. 22205/06.12.2016 a fost publicat Raportul privind cauzele și împrejurările care au dus la apariția stării de insolvență a SC Adivin 95 SRL.
 
Conform BPI nr. 22205/06.12.2016, la înființare, societatea a funcționat cu un singur magazin situat în Constanța, urmând ca activitatea să cunoasca extindere de activitatea prin deschiderea de noi magazine cu specific alimentar, a unui restaurant, a unei linii de autoservire și desfășurarea de activitate de transport rutier de marfuri.
 
„Scopul declarat al înființării Adivin 95 SRL a fost acela de a oferiri persoanelor particulare și clienților corporativi din municipiul Constanța posibilitatea de a procura produse alimentare, legume-fructe, produse cosmetice, detergenți, băuturi, etc. dintr-o locație cu un specific distinct dat de profesionalismul și conduita personalului, precum și de preturile reduse.
 
Specificul activității Adivin 95 SRL a condus la desfășurarea unei activități în continuă dezvoltare, în timp fiind înființat un lanț de magazine proprii de desfacere a produselor“, conform BPI.
 

„Pe lângă gama diversificată de marfuri alimentare și nealimentare oferite spre vânzare, SC Adivin 95 SRL punea la dispoziția clienților săi și o serie de servicii de catering, alimentație publică, organizare de evenimente, servicii de recreere, evenimente socio-culturale, transport marfuri cu utilaje specifice.

 
Adivin 95 SRL și-a consolidat poziția în sectorul comercial prin practicarea unor prețuri accesibile, prin diversificarea serviciilor oferite, prin impunerea unui standard de calitate sporit în privința atitudinii față de clienti și prin promovarea unei ambianțe în care amabilitatea și serviabilitatea vânzătorilor primează.
 
Tabelul definitiv al creanțelor a fost depus la grefa Tribunalului Constanța în data de 21.10.2016, totalul creanțelor admise împotriva averii debitoarei fiind în sumă de 11.565.055,08 lei“, se mai arată în BPI.
 
Administratorul judiciar în urma analizării a structurat cauzele în două mari grupe:
 
 a) cauze generale:
 
Contextul economic general, care s-a manifestat prin creșterea concurenței în domeniul comercial manifestată cu precadere prin extinderea masivă a marilor lanțuri de magazine, cu consecința diminuarii vânzărilor.
 
b) cauze particulare (conform declaratiei asociatului unic) - potrivit declarațiilor debitoarei, principalul motiv care a dus la apariția stării de insolvență au fost numeroasele controale efectuate de organele statului, care au afectat desfășurarea activității.
 
La data deschiderii procedurii, debitoarea și-a exprimat intenția de reorganizare a activității.

Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 11 septembrie 2023, SC Adivin'95 SRL a fost fondată în septembrie 1995, iar ca asociat unic apare Vintila Adrian.
 
Pentru anul 2022, cu aproape zece angajați, SC Adivin'95 SRL a raportat o cifră de afaceri netă de 3.131.501 de lei și un profit net de 802.730 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Judecătorii motivează dispariția Save & Self Security, uneia dintre cele mai cunoscute firme de pază din Constanța
 
UAT Constanţa cere, în continuare, intrarea în insolvenţă a Asociaţiei Judeţene de Rugby Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii