Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:15 20 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobilul deţinut de Malaga Club SRL pe strada Aristide Karatzali, fără cumpărător. Lichidatorul judiciar anunţă noi şedinţe de licitaţie

ro

07 Dec, 2016 00:00 1215 Marime text
În Buletinul Procedurilor de Insolvenţă a fost publicat procesul-verbal al adunării creditorilor debitoarei Malaga Club SRL din data de 29.11.2016. Convocarea a fost efectuată de către lichidatorul judiciar al Malaga Club SRL, practicianul în insolvenţă Spectrum Insolvency IPURL.
 
Adunarea creditorilor a fost convocată la sediul lichidatorului din strada Nicolae lorga nr. 20, et. 1, municipiul Constanţa. Au trimis voturi scrise creditorii: Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţă, având o pondere de 4,10960% din tabelul definitiv de creanţe al debitoarei, a trimis punct de vedere; Fondul Local de Garantare Focşani IFN SA, având o pondere de 39,50840% din tabelul definitiv de creanţe, a trimis punct de vedere. Creditorul Veneto Banca Italia, reprezentată de avocatul Cristina Teodorescu, având o pondere de 16,3519% din tabelul definitiv de creanţe, a fost prezent la adunare.
 
Pe ordinea de zi au fost următoarele puncte: prezentarea noului raport de evaluare întocmit în luna octombrie 2016 pentru bunul imobil al debitoarei Malaga Club SRL, reprezentând construcţie S+P+1E+M, teren aferent, situat în Constanţa, strada Aristide Karatzali nr. 21; aprobarea schimbării strategiei de valorificare a bunului imobil proprietate a debitoarei Malaga Club SRL. Adunarea creditorilor, prin creditorii reprezentând 65,88%, a aprobat strategia propusă de lichidatorul judiciar. În acest sens, vor fi organizate zece şedinţe de licitaţie săptămânale, la preţul de pornire stabilit prin raportul de evaluare realizat. În cazul în care după zece şedinţe de licitaţie săptămânale nu se obţine preţul de pornire a licitaţiei, comisia de licitaţie poate reduce preţul de pornire cu 10% din preţul iniţial, respectiv se va reduce la 90%. În cazul în care nici acest preţ nu va fi obţinut, după alte zece şedinţe de licitaţie săptămânale, comisia de licitaţie poate reduce preţul de pornire cu încă 10% faţă de preţul iniţial, respectiv se va reduce la 80%. În cazul în care nici acest preţ nu va fi obţinut, se va reconvoca adunarea creditorilor, pentru stabilirea unei noi strategii de vânzare.

Despre Malaga Club SRL

Potrivit Registrului Comerţului, Malaga Club SRL, aflată sub incidenţa Legii nr. 85/2006, are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul 1 Mai, bloc PF12C. Înfiinţată în anul 2006, societatea are un capital social de 400 de lei, compus din 40 de părţi sociale. Asociaţii firmei sunt Ruxandra Maria Spiţă, cu patru părţi sociale (10% din capitalul social), Florian Constantin Burga, cu 16 părţi sociale (40% din capitalul social), şi Cristian Nicolae Gămălie, cu 20 de părţi sociale (50% din capitalul social). Activitatea principală a firmei se axează pe domeniul „baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor“. Pe societatea Malaga Club SRL funcţionează şi terasa Cafe del Mar din Mamaia.

Incendiu de proporţii la terasa Cafe del Mar

În octombrie 2010, terasa Cafe del Mar din Mamaia a ars în întregime din cauza unui scurtcircuit, pagubele ridicându-se la câteva sute de mii de euro. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea“, flăcările au fost văzute de un trecător, care a sunat imediat la 112, iar la faţa locului au fost trimise şase autospeciale ale Detaşamentului Constanţa - Oraş. Deşi pompierii s-au chinuit aproape cinci ore să stingă flăcările, terasa a fost distrusă aproape în întregime, ei reuşind totuşi să împiedice extinderea focului şi la terasele din împrejurime. În urma investigaţiilor, pompierii au stabilit drept cauză probabilă a producerii incendiului un scurtcircuit declanşat la un calorifer electric lăsat nesupravegheat.
 
Citeşte şi:
 
Vânzare cu repetiţie Preţul imobilului de pe strada Aristide Karatzali deţinut de Malaga Club SRL, redus la 70%

Ti-a placut articolul?

Comentarii