Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:48 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fondul de Garantare a Creditului Rural cere insolvența Grupului de Fermieri Delta Dunării Cooperativa Agricolă

ro

11 Feb, 2024 10:51 757 Marime text
 
 
  • Înființat în anul 2019, Grupul de Fermieri Delta Dunării Cooperativa Agricolă desfășoară activități de comerț cu ridicata al produselor lactate, oualelor, uleiurilor și grăsimilor comestibile. Sediul social este pe strada Trandafirilor, nr. 112 din Băneasa, Județul Constanța.
 
 
Fondul de Garantare a Creditului Rural cere insolvența Grupului de Fermieri Delta Dunării Cooperativa Agricolă
 
Dosarul - 802/118/2024 - se află pe rolul Tribunalului Constanța. Primul termen a fost stabilit pentru data de 20 martie 2023.

 
Despre Grupul de Fermieri Delta Dunării Cooperativa Agricolă
 
Înființat în anul 2019, Grupul de Fermieri Delta Dunării Cooperativa Agricolă desfășoară activități de comerț cu ridicata al produselor lactate, oualelor, uleiurilor și grăsimilor comestibile. Sediul social este pe strada Trandafirilor, nr. 112 din Băneasa, Județul Constanța.
 
Potrivit termene.ro, asociați în Grupul de Fermieri Delta Dunării Cooperativa Agricolă sunt: Luminița Nicoleta Chiriac, Cornelia Badea, Daniel Mihai, Marian Cojocaru, Oana Mîndruț, Dumitru Badea și Ismail Chemaladin.
 
Administratori sunt Cornelia Badea,  Daniel Mihai și Dumitru Badea.
 
La rândul său, Luminița Nicoleta Chiriac mai este asociată în Consumcoop Medgidia Societate Cooperativă. Dumitru Badea este asociat în Dobroinvest SA. De asemenea, Ismail Chemaladin este asociat în: Pecineaga Cooperativa Agricolă, Ismail Servicii Contabile SRL, Bick Asistent 2004 SRL, Dilec Cont SRL, DakDak 97 SRL, Dilec Contab SRL și Olisgi SRL.
 
În anul 2022, Grupul de Fermieri Delta Dunării Cooperativa Agricolă a raportat o cifră de afaceri de 2.302.738 lei și o pierdere de 26.858 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.
 
 
Citește și:
 
Se cere insolvența Confort Urban SRL, controlată de Consiliul Local Constanța! Newlife Construct SRL cere, în instanță, aproape 80.000 de euro (DOCUMENT)
 
Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA, din Constanța, controlată de două companii din Rusia, cere să intre în insolvență!
 
Miadmar Fishing SRL cere să intre în insolvență! Legături cu un dosar DNA care a cutremurat Tulcea
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii