Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:44 25 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma prin care Viorel Farcaş de la Confort Urban organiza campionate de fotbal pe plajă, în faţa judecătoarei Constantinescu

ro

19 Jan, 2016 00:00 4173 Marime textLa începutul anului, mai precis pe 4 ianuarie, judecătoarea Cristina Constantinescu, de la Tribunalul Constanţa, a tranşat dosarul nr. 4706/118/2015 privind deschiderea procedurii insolvenţei formulate de către creditoarea DGRFP Galaţi - Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa, faţă de debitoarea SC Beach Footbal SRL din Constanţa, dispunând deschiderea procedurii simplificate a insolvenţei faţă de debitoare.
 
Tot atunci, CII Oancea Zâna a fost desemnat lichidator judiciar provizoriu, fixând termenul-limită pentru depunerea creanţelor la 18.02.2016. Termenul-limită pentru verificarea creanţelor, întocmirea, afişarea şi comunicarea tabelului preliminar al creanţelor este 29.02.2016, iar cel pentru afişarea tabelului definitiv al creanţelor - 25.03.2016. Prima şedinţă a Adunării Creditorilor va avea loc la data de 4.03.2016, ora 12.00, la sediul lichidatorului judiciar.

Cine este însă societatea care a intrat în insolvenţă la cererea ANAF?

Potrivit datelor din Monitorul Oficial, SC Footbal Beach SRL a fost înfiinţată în anul 2006 de Viorel Cristinel Farcaş şi Viorel Dan Stoica, ambii fiind asociaţi şi administratori, firma ocupându-se de „activităţi sportive“.
 
În 2009, cei doi pun bazele unei alte firme, Beach Soccer SRL, cu acelaşi obiect de activitate. În 2010, Stoica şi Farcaş se retrag din firmă, iar toate părţile sociale sunt preluate de Diego Disano, cetăţean italian, care devine, tot atunci, şi unicul administrator. În iunie 2011, Farcaş îşi cesionează jumătatea sa şi dintre participările Fotbal Soccer către Viorel Stoica. Concomitent, în firmă este cooptat un nou asociat - Constanţa Vasilca Stoica.
 
Firma care a intrat acum în insolvenţă s-a ocupat, începând cu anul 2006, anul înfiinţării, şi până în 2009, de organizarea Campionatului de Fotbal pe Plajă, care se desfăşura în fiecare vară la Mamaia. Societatea avea chiar şi un sector de plajă închiriat - sectorul de plajă VII, prin contractul de colaborare nr. 406 din 9.05.2006.

 

„Am pornit cu încredere şi entuziasm la acest proiect pe care azi îl vedem că funcţionează. Ceea ce ne bucură cel mai mult este faptul că, în fiecare zi, ne convingem că sunt foarte mulţi doritori să practice acest sport“, declara, în contextul unei conferinţe de presă organizate cu prilejul deschiderii Campionatului de Fotbal pe Plajă, Viorel Farcaş, în calitate de organizator şi director general al Beach Football SRL.
 
Viorel Farcaş este cunoscut constănţenilor ca fiind directorul general al SC Confort Urban SRL, firma Consiliului Municipal Constanţa. Pasionat de fotbal, parior de seamă, implicat în competiţia naţională de fotbal pe plajă, fost director sportiv al echipei de fotbal în sală Futsal Municipal Constanţa, fost director sportiv la CSO Ovidiu, în Liga a III-a, şi vicepreşedinte al Comisiei pentru fotbal în sală şi pentru fotbal pe plajă din cadrul FRF, Viorel Cristinel Farcaş a fost numit în urmă cu mai bine de cinci ani chiar şi director de imagine al echipei de fotbal Farul Constanţa.

Ti-a placut articolul?

Comentarii