Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:03 17 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma Florinei Cristache, noul director al DJST Constanța NKC Magnetism Construct SRL va fi radiată din Registrul Comerţului

ro

03 Nov, 2021 00:00 1071 Marime text

 
  • Tribunalul a dispus închiderea procedurii insolvenţei debitoarei NKC Magnetism Construct SRL şi radierea acesteia din registrul comerţului.
 
Isabela Lupașcu, judecător sindic în cadrul Tribunalului Constanța, s-a pronunțat ieri, 02 noiembrie 2021, potrivit termene.ro, în dosarul 6088/118/2015 privind falimentul societății comerciale NKC Magnetism Construct SRL.
 
Instanța a aprobat raportul final întocmit de Cabinet individual de insolvenţă Sima Laura, în calitate de lichidator judiciar al debitoarei NKC Magnetism Construct SRL, cu sediul în Cernavodă.
 
Pe cale de consecință, tribunalul a dispus închiderea procedurii insolvenţei debitoarei NKC Magnetism Construct SRL şi radierea acesteia din registrul comerţului.
 

„În temeiul art. 179 din legea nr. 85/2014, dispune notificarea sentinţei de închidere a procedurii Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Galaţi prin AJFP Constanţa, Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa pentru efectuarea menţiunii privind radierea şi comunicarea aceteia tuturor creditorilor prin publicarea în Buletinul procedurilor de insolvenţă. Dispune descărcarea lichidatorului judiciar de orice îndatoriri şi responsabilităţi cu privire la procedură. Executorie. Cu drept de apel în 7 zile de la comunicarea prin BPI. Cererea de apel se depune la Tribunalul Constanţa, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 02.11.2021“, se mai arată în decizia instanței.

 
Amintim că NKC Magnetism Construct SRL a fost fondată, în baza cererii nr. 561287 din data de 27.08.2012, de Florina Cristache și de Nicolae Cristache, acesta fiind și administratorul inițial.
 
Florina Cristache este noul director executiv al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 02 noiembrie 2021, NKC Magnetism Construct SRL are ca obiect de activitate „Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“, asociații fiind Florina Cristache, cu 95.24 % din capitalul social, și de Petre Talianu, cu 4.76 % din capitalul social.
 
 Lichidator judiciar este Sima Laura CII.        
 

Mai multe date despre istoria acestei firme pot fi citite accesând următorul link:
 
Fostul administrator, condamnat cu executare!
Radiografia completă a falimentului NKC Magnetism Construct, firma Florinei Cristache, noul director al DJST Constanța (documente)

 
PRECIZĂRI:
 
 Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Cine este Florina Cristache, noul director executiv al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța. Prima declarație. CV, avere și interese (documente)
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii