Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:17 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma care a modernizat Muzeul de Artă și Muzeul de Istorie, în insolvență! S-a fixat un nou termen

ro

15 Jan, 2023 11:04 1540 Marime text


Judecătorii de la Tribunalul Constanța au stabilit un nou termen în dosarul privind insolvența SC Construct Provider SRL!
 
Cauza a fost amânată pentru data de 23 ianuarie 2023.
 
 Luna trecută, instanța a respins ca neîntemeiată cererea formulată de D.G.R.F.P. Galaţi – A.J.F.P. Constanţa, de schimbare a lichidatorului judiciar C.I.I. Grecu Nicola cu Management Reorganizare şi Lichidare Iaşi SPRL & Management Reorganizare şi Lichidare Iaşi SPRL Filiala Bacău. 

Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 15 ianuarie 2023, asociații firmei (specializată în lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale) sunt Scrioșteanu Ionuț-Marius și Agapie Vladimir, fiecare cu câte 50 %.
 
Scrioșteanu Ionuț-Marius mai apare în Construction Engineering Solutions S.R.L. iar Agapie Vladimir în Habitat Construct SRL.

Pentru anul 2021, firma a raportat o pierdere de 196.707 de lei.
 
Compania Construct Provider SRL a încheiat mai multe contracte de achiziții publice.
 
În 2013 și în 2017, la Muzeul de Artă din Constanța firma s-a ocupat de procurare și montaj glafuri plinte marmura, procurare și montaj trepte și contratrepte marmură, reparare elemente de beton armat și de instalare tâmplărie PVC. La Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, Construct Provider a derulat lucrări de instalații electrice și lucrari de renovare.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

O firmă din Constanța, specializată în construcţia de nave, a intrat în insolvență!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii