Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:13 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fabrica de pește, de pe strada Caraiman Celebra companie Condemar SA, din Constanţa, dizolvată în instanţă

ro

23 May, 2022 00:00 3933 Marime text
 
  • Tribunalul Constanța a dispus dizolvarea companiei Condemar SA!
  • Firma a fost înființată în anul 1991 și a avut sediul social în Constanța, strada Caraiman nr. 1, ocupându-se de prelucrarea și conservarea peștelui, crustaceelor și moluștelor.
 
Condemar SA, cu sediul social în Constanța, fondată în 1991, una dintre cele mai cunoscute companii specializate în prelucrarea și conservarea peștelui, crustaceelor și moluștelor, va dispărea definitiv!
 
Judecătorii de la Tribunalul Constanța au admis cererea formulată de Oficiul Registrului Comerţului Constanţa în contradictoriu cu pârâta Condemar S.A..
 
Pe cale de consecință, instanța a dispus dizolvarea companiei Condemar S.A.
  
Prezenta hotărâre se publică în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a.
 

„Orice persoană interesată poate face numai apel împotriva hotărârii de dizolvare, în termen de 30 de zile de la data publicării hotărârii în Monitorul Oficial al României, partea a IV-a. Cererea de apel se depune la Tribunalul Constanţa – Secţia a II-a civilă. Apelantul va depune o copie a apelului la oficiul registrului comerţului la care este înregistrată societatea a cărei dizolvare a fost pronunţată. Pronunţată conform art. 396 alin. (2) Cod procedură civilă, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 09.05.2022“, se mai arată în minuta instanței.

 
Potrivit Confidas.ro, consultat pe 22 mai 2022, firma Condemar SA a fost înființată în 1991 și are sediul social în Constanța, strada Caraiman nr. 1, ocupându-se de prelucrarea și conservarea peștelui, crustaceelor și moluștelor.
 
Acțiunile sunt deținute de o Listă acționari persoane fizice, administrator fiind Dan Sergiu Enăchescu, iar auditor Accounting Company SRL.
 
Date financiare
 
2015
Angajați 0
Profit 0
Cifra afaceri 0
 
2016
Angajați 0
Pierderi 3.000 lei
Cifra afaceri 0
 
Potrivit sursei citate, în perioada 02.07.2021 - 03.01.2013, compania Condemar SA a încheiat 0 contracte de achiziții publice în valoare totală de 0,00 lei.
 
În 2004, o parte din angajatele fabricii de pește Condemar au protestat din cauza  drepturilor salariale întârziate.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Firme cu acțiuni la purtător din județul Constanța
Azi, Comat, Condemar, DEP Consulting Management, Euroconstruct Consulting, New Home Construct, New Open Sector (episodul IV)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii