Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:49 16 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Creditorii Ces Construct, firma care administrează Aquapark-ul din Braşov, convocaţi în şedinţă

ro

22 Jul, 2016 00:00 1324 Marime text


Creditorii Ces Construct SRL se întrunesc în şedinţă la data de 25 iulie, ora 11, la adresa: municipiul Constanţa, bulevardul Ferdinand nr. 79.
 
Portivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă nr. 13772, din data de 18 iulie, Tomis IPURL, în calitate de administrator judiciar al Ces Construct SRL, convoacă adunarea creditorilor debitoarei. Aceştia urmează să se întâlnească în vederea supunerii la vot a deschiderii în perioada sezonului estival 2016 a Aquapark-ului din Braşov, situate pe strada Prutului, pentru a realiza veniturile destinate acoperirii cheltuielilor curente şi a masei credale.
Pe lista creditorilor figurează: DGRFP Galaţi prin AJFP Constanţa, Direcţia Fiscală Braşov, SPIT Constanţa, CNADNR prin DRDP Constanţa, CEC Bank SA prin Sucursala Constanţa, Arhitectura Plus SRL, Tecnopiscine International SRL Constanţa, Sciutto & Partners SRL, BEJ Sarchis Ionica Constanţa, Ablachim Leila Constanţa, Martinez Eguizabal Jose Maria Spania, Demoda Cafe 2007 SL Braşov, Cesland Srl Braşov, Urtbram Ro SRL Constanţa.

Despre Ces Construct

Potrivit Registrului Comerţului, societatea Ces Construct SRL a fost înfiinţată în anul 2005 şi îşi desfăşoară activitatea în sediul social din municipiul Constanţa, strada Ion Andreescu nr. 29. Firma are un capital social, integral vărsat, în valoare de 200 de lei şi este compus din 20 de părţi sociale. Societatea are trei asociaţi: SC Demoda Cafe 2007 SL, în calitate de asociat persoană juridică, cu sediul social în Spania, Palaza Alferez Provisional 55 B, cu un aport la capital de 140 de lei şi cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 70%/70%; Martinez Eguizabal Jose Maria, în calitate de asociat persoană fizică, născut la data de 27 noiembrie 1972, în Spania, Logrono-Rioja, cu un aport la capital de 30 de lei, şi Leila Ablachim, de asemenea, asociat persoană fizică, născut la data de 3 februarie 1971, în municipiul Constanţa, Murfatlar, cu un aport la capital de 30 de lei.  Societatea Ces Construct SRL este specializată în „Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“.

Din datele bilanţului financiar pentru anul 2015 reiese că firma a înregistrat o cifră de afaceri netă de 88.653 lei, un profit net de 182.282, o pierdere brută de zero lei şi a avut 11 salariaţi.

Citeşte şi:

Ti-a placut articolul?

Comentarii