Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:15 27 09 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. O nouă firmă a intrat în insolvență

ro

21 Aug, 2022 11:08 1236 Marime text

 
Încă o societate comercială din Constanța a intrat în insolvență! Este vorba despre SC Protect Instal Security-Guard SRL.
 
Tribunalul Constanța a admis cererea formulată de către debitoarea Protect Instal Security Guard SRL și a dispus deschiderea procedurii generale a insolvenței împotriva firmei.
 
Totodată, instanța a desemnat, în mod provizoriu, în calitate de Administrator Judiciar, la cererea debitoarei, pe practicianul de insolvență Kronos Insolv SPRL,
 
Tribunalul a fixat termen de judecată pentru examinarea stadiului procedurii pentru data de 14 noiembrie 2022, ora 11.00.
 
Protect Instal Security-Guard SRL a fost fondată în 2015 și se ocupă de instalaţii electrice.
 
Firma, controlată de Nache Loredana Fănica, a încheiat șapte contracte de achiziții publice în valoare totală de 45.865 lei.
 
Pentru anul trecut, cu 14 angajați, firma a raportat o cifră de afaceri de 1.118.298 de lei, cheltuieli de 751.538 de lei și un profit net de 355.577 de lei.
 
Nache Loredana Fănica mai este asociat unic și al City Protect SRL, din Constanța, firmă aflată în insolvență, și este asociat în Expert Prest Security Guard SRL.
 
Informații complete și actualizate despre procesele de insolvență și de faliment din Constanța, puteți citi accesând categoria „Insolvențe firme“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Finanțele Publice din Constanța solicită intrarea în insolvență a Naftex Petrol Grup SRL!
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii