Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:13 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Insolvențe Constanța City Cab SRL, din Constanța, are un nou lichidator judiciar!

ro

24 Sep, 2023 12:41 1158 Marime text




Decizie importantă în dosarul privind insolvenţa societăţii comerciale City Cab SRL, cu sediul social în Constanța!

La termenul de vineri, 22 septembrie 2023, Tribunalul Constanța a numit în calitate de lichidator judiciar Consorţiul format din Management Reorganizare Lichidare Iaşi SPRL şi Management Reorganizare Lichidare Iaşi SPRL Filiala Bacău, cu un onorariu fix lunar de 79 lei şi 1% din sumele obţinute prin vânzarea de bunuri şi recuperarea de creanţe. 

Totodată, tribunalul a dispus încetarea atribuţiilor lichidatorului judiciar provizoriu CII Caraiola Florentina.  

Noul termen a fost stabilit pentru data de 6 decembrie 2023.

Judecător sindic este, potrivit datelor noastre, Elena Lavinia Crăciun, de la Tribunalul Constanța.   

Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 24 septembrie 2023, SC City Cab SRL – fondată în 2004 – se ocupă de  transporturi cu taxiuri, are sediul social în Constanța, pe I. Gh. Duca, iar ca asociat unic apare Petraș Daniela, pe care o mai găsim în Romar Unic SRL, Work Team Magic SRL, Etno Taxi Constanta S.R.L., New Taxi Car S.R.L., Blue Lapis Taxi SRL și în Venilmed Taxi SRL . 

Pentru anul 2021, SC City Cab SRL a raportat o cifră de afaceri netă de 31.394 și o pierdere netă, pentru 2022, de 2.917 de lei.



Despre Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L. (M.R.L.) Corneliu Mititelu - asociat coordonator 

„Noi suntem Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L. (M.R.L.), o echipă de specialiști în procedura insolvenței. De fapt, o echipă ce are ca principală preocupare sănătatea afacerii tale. E adevărat că suntem practicieni de top în insolvență, dar în primul rând suntem aici să te ajutăm. Avem competențe pe toate etapele ce alcătuiesc ciclul de viață al unui business, astfel încât îți putem spune la timp unde și ce doare, dar mai ales ce să faci pentru ca afacerea ta să fie bine. În cei peste 15 ani de practică pe piața din România am văzut multe și am învățat și mai multe. În momentul de față deținem experiența și uneltele necesare pentru a lua deciziile cele mai bune pentru clienții noștri.

De ce suntem diferiți? Suntem peste 30 de specialiști în echipa M.R.L. Practicieni în insolvență – cu acreditări multiple – consilieri juridici, avocați, marketing manageri, analiști. Societatea noastră are sediul central în Iași, dar performanțele obținute de-a lungul timpului alături de clienții noștri ne-au determinat să ne extindem. În prezent, avem reprezentanțe în orașele importante ale României. Am decis că trebuie să fim mai aproape de tine, de problemele tale.

Înainte de 1989, fiecare întreprindere avea nevoie de un inginer mecanic. Tot așa, o întreprindere ar trebui ca, pe lângă un contract cu un avocat/consilier juridic, contabil, pe locul trei eu aș pune contract de consultanță cu un practician în insolvență/firma (cu un adevărat practician în insolvență)“.



PRECIZĂRI: 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și: 

Condemar SA, din Constanța, a intrat în insolvență! A fost una dintre cele mai cunoscute companii specializate în prelucrarea și conservarea peștelui

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii