Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:40 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agricola Valea Nucarilor SRL, din Tulcea, a intrat în insolvență!

ro

05 Jan, 2024 16:03 1068 Marime text


Tribunalul Tulcea a decis vineri, 5 ianuarie 2024, deschiderea procedurii de insolvenţă în formă generală faţă de SC Agricola Valea Nucarilor SRL.
 
Instanța a desemnat în calitate de administrator judiciar provizoriu pe PRO Business SPRL.
 
Noul termen a fost stabilit pentru data de 15 martie 2024.
 
Conform termene.ro, platformă consultată la data de 5 ianuarie 2024, SC Agricola Valea Nucarilor SRL are sediul social în Valea Nucarilor, județ Tulcea, se ocupă de cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase, și este controlată de asociații Iorga Georgian, din Ilfov, și Iorga Petru Adrian, din Sibiu, fiecare deținând câte 50 %.
 
Ca administrator apare Tutuianu Ionela Ramona.
 
Iorga Georgian apare în Iorga Georgian Persoană Fizică Autorizată și în Gamplan Vision SRL, ambele din Tulcea.
 
Iorga Petru-Adrian apare în Eradco 2008 SRL, Pera Solutions SRL, Izofil Solutions SRL și în Pera Assets SRL, toate din Sibiu.
 
Pentru anul 2022, cu șapte salariați, Agricola Valea Nucarilor SRL a raportat o cifră de afaceri netă de 2.370.105 de lei și un profit net de 23.698 de lei.        
 
Tot potrivit Termene.ro, Gamplan Vision SRL se ocupă de activități de consultanță pentru afaceri și management și are încheiate mai multe contracte publice, printre autoritățile contractante aflându-se Institutul de Cercetari Eco-Muzeale „Gavrilă Simion“, Județul Tulcea dar și comuna Sf. Gheorghe (Primăria Comunei Sfântul Gheorghe).
 
Mai departe, Izofil Solutions SRL – specializată în comerț cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi și gazosi al produselor derivate – are, de asemenea, contracte publice, iar printre autoritățile contractante se află, potrivit Termene.ro, Drumuri Judetene Constanta SA, Societatea Comercială pentru Lucrări de Drumuri și Poduri Dolj SA, Salubrizare și Servicii Publice Focșani SA dar și Serviciul Public de Administrarea Domeniului Public și Privat Campulung.

Foto cu rol ilustrativ.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
GSP Offshore, Grup Servicii Petroliere SA și Tehnoconstruct Marine Operations SRL, vizate de cereri de insolvență
 
Insolvențe Constanța
ANCOM (prezidată de Valeriu Zgonea, fost lider PSD), este interesată să cumpere bunurile RADIONAV SA!


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii