Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:41 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Cusha Advertising SRL, din Constanța, va fi radiată de la Registrul Comerţului!

ro

24 Jul, 2023 13:01 1073 Marime text
  • Cusha Advertising SRL a avut încheiate contracte publice, autoritățile contractante fiind, potrivit Termene.ro, Clubul Sportiv Năvodari și Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale.

Judecătorii de la Tribunalul Constanța au dispus închiderea procedurii insolvenţei împotriva debitoarei Cusha Advertising SRL.
 
Decizia a fost luată în dosarul 6399/118/2022.
 
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă nr. 12275/24.07.2023, constatând că s-a întocmit raportul final de lichidare şi bilanţul general, care au fost aprobate, că toate bunurile din averea debitorului au fost lichidate şi toate sumele au fost distribuite conform raportului asupra fondurilor și a tabelului  de distribuţie, precum și că nu a fost formulată cererea de antrenare a răspunderii, judecătorul sindic a dispus închiderea procedurii falimentului şi radierea debitorului dîn registrul comerțului în temeiul art.175 alin.2 din Legea privind procedura insolvenţei.
 
Pentru aceste motive, în numele legii, Tribunalul Constanța a aprobat raportul final nr. 1/22.05.2023 privind procedura de faliment a societății Cusha Advertising SRL, întocmit de administratorul judiciar CII Iacob Lorena.
 
În temeiul art. 175 alin. 2 din Legea nr. 85/2014 privind procedura insolvenţei, tribunalul a dispus închiderea procedurii insolvenței împotriva debitoarei Cusha Advertising SRL.
 

„Dispune radierea debitoarei din registrul comerţului. Descarcă administratorul judiciar CII Iacob Lorena de orice îndatoriri și responsabilităţi. Dispune notificarea prezentei sentinţe debitoarei, creditorilor, administratorului special, Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Galaţi prin A.J.F.P. Constanţa, Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanța pentru efectuarea menţiunii de radiere, precum și publicarea în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă“, conform BPI.

 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 24 iulie 2023, SC Cusha Advertising SRL s-a ocupat de activități ale agențiilor de publicitate, a avut sediul pe strada Adamclisi, din Constanța, și l-a avut ca asociat unic și administrator pe Ionuț Cușa.

Afaceri Constanța

Acesta mai apare în Cusha Design SRL, Cusha Brand Prod SRL și în Cusha Rent SRL, din Constanța.
 
Cusha Advertising SRL a avut încheiate contracte publice, autoritățile contractante fiind, potrivit Termene.ro, Clubul Sportiv Năvodari și Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale.
 
Cusha Design SRL a raportat o cifră de afaceri netă în 2021 de 13.470 de lei și o pierdere netă de 282.054 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Afaceri Constanța
Vega Offshore SRL, controlată de Valentin Comănescu, are un nou obiect secundar de activitate!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii