Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:00 21 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Programul casieriilor RAJA în perioada sărbătorilor de Paște

ro

12 Apr, 2017 10:58 1093 Marime text
SC RAJA SA aduce la cunoştinţa tuturor abonaţilor că, în perioada sărbătorilor de Paște, 15 – 17 aprilie, dispeceratul, echipele de intervenţie, dar şi reprezentanţii societăţii care asigură buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi preluare a apelor uzate vor lucra în program normal.

Apelurile către telefoanele dispeceratului 0241/924 vor fi preluate non-stop. Echipele de intervenţie vor acţiona cu promptitudine, pentru ca toate avariile sau disfuncţionalităţile apărute în sistemul de alimentare cu apă să fie remediate în timp util, iar abonaţii societăţii să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi, anunţă reprezentanţii RAJA.

Singurul serviciu care îşi va modifica programul de lucru în această perioadă este cel al casierilor RAJA. Astfel, abonaţii interesaţi să-şi achite facturile la apă potabilă şi canalizare în aceste zile trebuie să ştie că, în zilele de sâmbătă, duminică și luni – 15, 16 și 17 aprilie -, toate casieriile vor fi închise. Începând de marți, 18 aprilie, casieriile își vor relua programul normal de lucru.Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii